Närhälsan Gibraltar rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Närhälsan Gibraltar rehabmottagning är en väletablerad rehabmottagning belägen centralt i Göteborg. Vi är en stor mottagning med över 40 medarbetare; arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, logoped, rehabassistent och kanslister.

Vår arbetsplats präglas av god sammanhållning och gemenskap i kreativ miljö. Arbetet är omväxlande och stimulerande och det finns goda utvecklingsmöjligheter med såväl extern som intern utbildning och kollegial handledning.

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Mottagningen har också egen facebooksida.

Om arbetet

Arbetet bedrivs främst på mottagning med individuella besök, teambesök eller i grupp. Vi gör också hembesök samt erbjuder digitala besök.

Dina arbetsuppgifter är att undersöka, diagnostisera och erbjuda behandling av patienter i alla åldrar och med alla typer av besvär, skador samt sjukdomstillstånd. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen.

Samarbete och samverkan är viktiga delar i det dagliga arbetet på mottagningen. Vi jobbar tillsammans för den goda arbetsmiljön och för att våra patienter ska vara nöjda med bemötande, delaktighet och rehabinsatser.

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med intresse och erfarenhet av arbete på primärvårdsnivå. Du är intresserad av att utveckla ditt eget arbete och det gemensamma för mottagningen. Du är lyhörd och strukturerad med förmåga till att se till såväl detaljer som helhet.

Du har erfarenhet av att arbeta självständigt, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. Du trivs med att samarbeta och samverka med kollegor internt och externt. För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt 

Resor i tjänsten förekommer.  

Intervjuer på mottagning kommer att hållas 20/4, 21/4 och 22/4 på em.

Välkommen med din ansökan! 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen. 

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2105
Kontakt
  • Tone Lindersköld-Burell, Enhetschef , Tfn: 070-0904037
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, Tfn 0736 - 63 68 89
Publicerat 2021-03-31
Sista ansökningsdag 2021-04-14

Wróć do ofert pracy