Närhälsan Sannegården vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Sannegården vårdcentral är en modern vårdcentral vackert belägen i hjärtat av Göteborgs hamninlopp. Hit är alla välkomna och ca 10 000 invånare har valt att lista sig hos oss. Förutom att erbjuda kvalitetsmässig vård arbetar vi med hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande verksamhet. Vi har sedvanlig distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, BVC, astma/KOL och diabetesmottagning samt psykologverksamhet.

På Närhälsan Sannegården vårdcentral värnar vi om långsiktiga relationer. Tillgänglighet, närhet och kvalitet samt ett trevligt och professionellt bemötande är en självklarhet för oss.

Vårt mål är att vara den självklara arbetsplatsen för dig som har ett starkt engagemang och som vill vara med och förändra svensk primärvård på riktigt. Vi tycker att det är viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Detta för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och för att skapa en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Om arbetet

Som chef för vårdcentralen har du det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En av dina viktigaste uppgifter är att tillsammans med medarbetarna ständigt utveckla och förbättra verksamheten så att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Som chef ska du alltid ha kundens bästa som ledstjärna.

Du kommer, utöver ansvar för vårdcentralen, ingå i Primärvårdsområde V3 Hisingen ledningsgrupp. Tillsammans med övriga vårdchefer samt HR-konsult, ekonomicontroller, utvecklingsledare och chefssekreterare verkar du för områdets utveckling.

Om dig

Du är en person med stark personlighet och integritet som vill leda, utveckla och förbättra verksamheten mot uppsatta mål i dialog med medarbetare och kunder. Du tar beslut och initiativ, är drivande, ansvarstagande och ser till helheten. Närhälsan Sannegården vårdcentral är inne i en expansiv fas vilket ställer höga krav på strategiskt och analytiskt tänkande för att stödja verksamheten.

Du är bra på att kommunicera och kan uttrycka dig tydligt och lättförståeligt. Du är bra på att lyssna, är lyhörd för andras synpunkter och har lätt för att samarbeta och hantera konflikter där de uppstår. Du är engagerad relationsbyggare som tycker om att leda andra, du är synlig och tillgänglig för medarbetarna. Det är meriterande om du har erfarenhet från primärvården. Du har relevant vårdutbildning.

Vi ser det som en självklarhet att du delar Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer planeras till 6/5.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1888
Kontakt
  • Cathrine Thanner, Vårdcentralchef, Tfn 0705 - 20 48 01
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Therese de Don, 0700 - 82 36 46, Läkarföreningar i Väst mats.j.berg@vgregion.se
  • Vision Lisa Norberg, 0700 - 20 77 84
  • Ledarna Mattias Hjelm,, 0702 - 39 07 10
Publicerat 2021-04-05
Sista ansökningsdag 2021-04-24

Wróć do ofert pracy