Närhälsan Vara Rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Vara Rehabmottagning söker legitimerad fysioterapeut. Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete med engagerade och kunniga medarbetare med olika professioner. På Närhälsan Vara rehab arbetar åtta fysioterapeuter/ sjukgymnaster, fyra arbetsterapeuter samt undersköterska. Våra lokaler är ändamålsenliga och renoverade sedan några år tillbaka.

Om arbetet

Du arbetar utifrån Vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok. Självständigt patientarbete med bedömning, behandling, träning eller andra åtgärder. Rehab i Vara ligger i nära anslutning till vårdcentralen och underlättar för samarbete. Närhälsans rehab har också samarbete med rehab i närliggande orter (Nossebro och Grästorp) både vad gäller arbete, kompetensutveckling och yrkesträffar.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så som förmåga till självständigt arbete, samarbetsförmåga, initiativtagande, flexibilitet och ett positivt förhållningssätt med intresse för att arbeta med människor.

Körkort erfordras.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/690
Kontakt
  • Anita Svensson, Enhetschef, tel. 073-050 34 02
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, tel. 073-663 68 89
Publicerat 2021-02-02
Sista ansökningsdag 2021-04-05

Tillbaka till lediga jobb