Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Intensivvårdsavdelning Barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Vill du vara med och utveckla framtidens barnintensivvård? I mars 2021 flyttar vi in i Sveriges/Europas modernaste intensivvårdavdelning. Och nu kan du bli en av oss.

När det oväntade händer och barn får en annan livsresa än de tänkt sig, då finns vi för barnet och dess familj. Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med fantastiska kollegor! Vi bedriver barnintensivvård i världsklass till de allra sjukaste barnen i åldrarna 0-18 år.

Vi har ett rikssjukvårdsuppdrag inom barnhjärtkirurgin och är centrum för transplantation. Förutom det har vi specialiteter inom trauma, kirurgi, medicin, onkologi och plastik. Vi har spetskompetens för att arbeta med alltifrån enklare insatser till det mest avancerade och livsavgörande.  

Vi arbetar patientcentrerat kring barn och familj i team om sjuksköterskor, barn-och undersköterskor och läkare. På enheten finns även mentorer, farmaceuter och fysioterapeut.

All personal ingår dessutom i ett utvecklingsteam för att på bästa sätt utveckla vår verksamhet.

Ta gärna del av följande länk för ytterligare inblick i verksamheten: https://vimeo.com/390720279

Vad kan vi erbjuda dig som söker? 

Hos oss får du en gedigen och genomtänkt introduktion med erfaren undersköterska samt med våra mentorer.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga undersköterskeuppgifter på en barnintensivvårdsavdelning.

I arbetet som undersköterska på barnintensivvårdenheten är ingen dag den andra lik. Som undersköterska arbetar du med allt ifrån avancerad intensivvård till att vårda barn på vår så kallade intermediärvårdsavdelning. Arbetet är utmanande och spännande och du kommer att göra skillnad för barnet och dess familj!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du arbetat inom barnsjukvård. Du är en positiv lagspelare som har fokus på att ge den absolut bästa tänkbara omvårdnaden för våra barn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4362
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Mia Mattsson, 070- 020 59 70
Facklig företrädare
  • Kommunal, Linda Tehrani, 031- 343 45 28
Publicerat 2020-09-18
Sista ansökningsdag 2020-10-31

Wróć do ofert pracy