Närhälsan Gullspångs Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Gullspång Vårdcentral är del av Västra Götalandsregionens offentliga vårdcentraler. Vi har ett upptagningsområde på drygt 2 850 listade patienter. Vi har både akut och planerad verksamhet som omfattar distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, diabetesmottagning, astmamottagning, inkontinensmottagning samt laboratorium. Vi samarbetar med länssjukvården, Närhälsans rehabmottagning och kommunen.

Om arbetet

Som distriktssköterska/diabetessköterska hos oss kommer du att arbeta självständigt men ha ett nära samarbete med övriga kollegor på enheten. I tjänsten ingår också TeleQ och mottagningsarbete. Arbetet sker självständigt med exempelvis mottagningsbesök och rådgivning. Vi ger dig ett nära och engagerat stöd och tycker att din personliga utveckling samt möjligheter att växa är viktigt.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har en specialistutbildning som distriktssköterska/diabetessköterska. Det är viktigt att du liksom vi är intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitét, en bra tillgänglighet och en god service till våra kunder. Det är viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande och kan omvandla dessa i ditt dagliga arbete.

Villkor

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Gullspång
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4356
Kontakt
  • Helene Kjällström-Silvén, Vårdcentralchef, 076-136 73 31
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet , 076-202 81 13
Publicerat 2020-09-17
Sista ansökningsdag 2020-10-04

Wróć do ofert pracy