Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Sahlgrenska, Kirurgavdelning 33

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du som undersköterska möta en ny framtid inom kirurgi där utveckling och ständiga förbättringar för våra patienter och medarbetare är en viktig del i vårt gemensamma arbete?

På Kirurgi Sahlgrenska, avdelning 33 är vår primära verksamhet elektiv kirurgi och vi vårdar patienter som har opererats för bröstcancer, malignt melanom samt endokrina sjukdomar. Patientgenomströmningen är stor då vi erbjuder våra patienter korta vårdtider, till största del 1-3 dagar. Vi vårdar dessutom patienter i mer akut behov av kirurgi där vårdförloppet är mer än tre dygn. Det innebär möjlighet att få en bred kompetens inom olika kirurgiska diagnoser. Vi satsar på vidareutbildning inom kirurgi och för dem som vill vidareutvecklas inom sin profession finns möjlighet till specialisering inom olika delar.

Vill du vara en del av ett team där respekt, omtanke, öppenhet och humor värderas för att uppnå ett gott arbetsklimat? Lockas du av en lärorik och utvecklande arbetsmiljö? Då kan det vara Dig som vi söker som ny kollega hos oss!

Här arbetar sjuksköterskor tillsammans med undersköterskor, läkare och sjukgymnaster. Arbetet innebär att ansvara för patienten, både före och efter operation men även för samarbetet professionerna emellan.

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning gärna med några års erfarenhet inom yrket. Du ska ha grundläggande datorkunskap. Du ska ha ett genuint serviceintresse och vilja bidra till ett positivt helhetsintryck av vår verksamhet.

Stor vikt läggs vid intresse för människor i utsatta livssituationer och förmåga att hjälpa andra. Du är kreativ och flexibel och ser lösningar istället för problem. Du arbetar prestigelöst, är noggrann och har lätt för att prioritera och fatta snabba beslut. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och i team samt har lätt för att kommunicera, har god samarbetsförmåga, är flexibel och drivande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet. Erfarenhet inom kirurgi, sjukhus och vidareutbildning inom akutsjukvård är meriterande.

Vill du veta mer om oss och vår avdelning? Kontakta oss gärna så berättar vi mer! Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4336
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Shahla Hosienpour , 031-342 84 68 eller 070- 206 85 25
  • Sektionsledare, Catharina Nordeborg , 031-342 93 48 eller 072- 241 32 70
Facklig företrädare
  • Kommunal, Marie Nylander , 031- 342 10 33
Publicerat 2020-09-21
Sista ansökningsdag 2020-10-11

Wróć do ofert pracy