Skaraborgs Sjukhus, Vo M5, Psykosenhet

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Psykosavdelningen har 16 vårdplatser som idag är indelad i tre arbetsgrupper. Vill du ha ett stimulerande och utmanande arbete med arbetsuppgifter där samarbete med andra professioner är lika viktigt som att kunna jobba självständigt? Då är du den vi söker!

Vi har en mycket god arbetsmiljö med personal som trivs och har det roligt tillsammans. Detta framkommer tydligt i alla personalenkäter och medarbetarsamtal.

Vi är noggranna med att ta hand om såväl nyutbildade som erfarna sjuksköterskor och arbetar med handledande omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vi har även handledande omvårdnadsansvarig skötare på enheten. 

Vi jobbar med individuell schemaläggning där kvällar och helger tidvärderas och ger en arbetstidsförkortning, hör av er så berättar jag mer om detta.

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del av vår spännande och intressanta verksamhet inom Psykiatri Psykos? Då ska du söka till oss!

Vi som arbetar på Psykosavdelningen är ett härligt team av läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, socioterapeuter, kurator,skötare och dietist samt ett mellanvårdsteam. Vi är framstående i att utreda, behandla och vårda patienter med psykosdiagnos. Med våra olika kompetenser kompletterar vi varandra vilket ger goda möjligheter för värdeskapande behandling och utredningstid med patienten under vårdtiden hos oss.

Slutenvården inom vuxenpsykiatrin kommer under våren 2022 flytta till nybyggda sjukhuslokaler i Skövde.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska

Övrigt

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin kommer vi att begära utdrag ur misstanke och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Intervjuer o tillsättning sker löpande under annonseringstiden, så vänta inte med din ansökan.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4330
Kontakt
  • Lenita Hägg Enhetschef , 0702 114949
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500 - 43 19 36
Publicerat 2020-09-17
Sista ansökningsdag 2020-11-24

Wróć do ofert pracy