Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Infektion, Avdelning 302 IVA

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

I vanliga fall brukar vi beskriva vår verksamhet som ett ställe där man får se alla typer av infektioner och följa patienter hela vägen från intensivvård till hemskrivning. Efter en intensiv vår och försommar, då vi enbart vårdat svårt sjuka patienter med covid-19, börjar vardagen se ut lite mer som vanligt igen.

Infektions-IVA avdelning 302 är en avdelning med fyra intensivvårdsplatser, två intermediärvårdplatser och nio allmänplatser. Här arbetar cirka 60 sjuksköterskor och undersköterskor i nära samarbete med läkare, fysioterapeut och övriga stödfunktioner. Vi har en trygg och positiv arbetsmiljö, sedan länge präglad av kompetens, engagemang och humor.

Vi behöver fler sjuksköterskor och söker dig som tycker att kombinationen av infektionssjukvård och intensivvård låter lockande.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

Introduktionen är förstås alltid individuellt anpassad. Som allmänsjuksköterska börjar du med att ha hand om allmänpatienter, men får efter upplärning även arbeta med intermediär- och intensivvård. Är du nyutexaminerad eller har arbetat kortare tid än fyra månader så kommer du att omfattas av Sahlgrenska Universitetssjukhusets introduktionsprogram ”Kliniskt Basår”.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska deltar du i och ansvarar för övervakning och omvårdnadsarbetet av patienter i isoleringsmiljö. Du arbetar med för sjuksköterskor i de olika vårdnivåerna normalt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har god kommunikationsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet från infektionssjukvård, intensivvård och/eller intermediärvård, men det är inget krav. Erfarenhet från akutsjukvård är meriterande.

Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt

Eftersom vi vårdar minderåriga på kliniken, så görs före anställning en kontroll i belastningsregistret. Intervjuer sker löpande.

Hör av dig så berättar vi mer! Varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4311
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Lotta Koitrand, 073- 060 80 22, charlotte.koitrand@vgregion.se
  • Vårdenhetschef, Heléne Zeidlitz, 073- 058 00 25, helene.zeidlitz@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, John Sakko, john.sakko@vgregion.se
Publicerat 2020-09-21
Sista ansökningsdag 2020-10-18

Wróć do ofert pracy