Sjukhusen i väster, An, Op, IVA, Intensivvårdsavdelning Alingsås lasarett

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.


Vill du arbeta på en allmän-IVA med bred kompetens? I så fall är Alingsås lasarett någonting för dig! Vi är ett gott gäng som trivs tillsammans och vi har nyligen flyttat in i nya fina lokaler. Nu vill vi bli fler!

Arbetet
Vår intensivvårdsavdelning har 3 IVA-platser, 3 intermediärplatser och postoperativ verksamhet. Vi vårdar patienter inom både medicin, kirurgi och ortopedi.

Hos oss får du som undersköterska arbeta med varierande arbetsuppgifter inom både intensiv- och postoperativ vård, men även med patienter som klarar sig med intermediärvård. Detta gör att arbetet blir omväxlande och att vi har en bred kompetens.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara utbildad undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på intensivvårdsavdelning.

Du behöver vara noggrann, bra på att samarbeta och kunna ge ett gott bemötande. Vi tror att du som börjar hos oss trivs med ett varierande arbetstempo och är duktig på att anpassa vården efter patientens behov. Vi tycker det är viktigt att du har en vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling.

Vi söker medarbetare som kompletterar vår grupp och lägger därför stor vikt personlig lämplighet!

Vi förespråkar mångfald i vår rekryteringsprocess.

Arbetstider med bra villkor för dig
Vi har individuell schemaplanering vilket innebär att du själv planerar ditt schema. Vi arbetar på dygnets alla timmar.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4272
Kontakt
  • Björn Cedergårdh, avdelningschef, 0322-22 63 05
  • Petra Lernås, avdelningschef, 0322-22 63 54
Facklig företrädare
  • Anneli Andersson, Kommunal, anneli.e.andersson@vgregion.se
Publicerat 2020-09-15
Sista ansökningsdag 2020-09-29

Wróć do ofert pracy