Västfastigheter, Fastighetsförvaltning

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Område Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet. Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Fastighetsförvaltare till Västfastigheter
Är du intresserad av att vara med och förvalta och utveckla sjukhusfastigheter samt skapa förutsättningar gällande framtidens sjukvård för invånarna i Västra Götaland? Enheten Fastighetsförvaltning Väst ansvarar för fastigheterna och kundrelationen för sjukhusen i Väster.

Här får du möjligheten att leda förvaltningsområdets fastighetsteam, hyresgästteam och delta i styrgruppsmöten. Med fokus på kundens behov och utveckling av fastigheter ansvarar du för investeringsplaner, behovsanalyser och förstudier till exempelvis lokalförändringar.

Vi söker nu dig som vill bli vår nya fastighetsförvaltare med placering vid Nya Regionens Hus i Göteborg, ditt ansvarsområde kommer omfatta Angereds sjukhus och Alingsås sjukhus.

Hos oss kan du arbeta med hela fastighetutvecklingsspektret, från långsiktiga visionära utvecklingsplaner till samordning av löpande projekt och kundanpassningar. I din roll kommer du att få vara projektägare genom projektens alla faser och ha det övergripande ekonomiska ansvaret.

Vi är ett tight team som består av professionella fastighetsförvaltare med höga ambitioner som tillsammans skapat en inkluderande atmosfär. Med hjälp av andra kollegor inom projektledning, teknisk förvaltning och drift- och service, arbetar vi för kundens behov utifrån våra ekonomiska krav och tekniska ramar.

Kvalifikationer
Utbildad högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad eller högskoleexamen inom fastighetsekonomi. Alternativt annan utbildning/ erfarenhet som bedöms likvärdig. Tidigare erfarenhet inom yrket
Du har flera års erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen med kunskap kring fastighetsförvaltning, kundrelationer, projektledning och bygg- och fastighetsutvecklingsprocesser.

Du behöver ha B-körkort. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande.

För att trivas i rollen
Som person är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. För dig är det naturligt att identifiera kundens behov i tidiga skeden med ett bibehållet ägarperspektiv för fastigheterna. Vi ser gärna att du är flexibel och van att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att vara del i ett starkt team.
Du är handlingskraftig, har ett systematiskt arbetssätt, inflytande och en stabilitet att bidra med.

Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter.
Du har lätt för att formulera dig väl i tal och skrift.
Varmt välkommen med din ansökan senast 4 oktober. Urval kan komma att göras löpande.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters vision ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4253
Kontakt
  • Roger Olausson Fastighetschef, Väst, 0730-699259
Facklig företrädare
  • Therese Tullock SACO , 070-378 77 82
Publicerat 2020-09-14
Sista ansökningsdag 2020-10-04

Wróć do ofert pracy