Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP Frölunda

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

BUP Frölunda behandlar och utreder barn och ungdomar upp till 18 år med måttlig till svår barnpsykiatrisk problematik. Vi erbjuder vård på specialistnivå och verksamheten kännetecknas av hög kompetens och tvärprofessionellt arbete. Mottagningen är belägen vid Frölunda Torg, som har goda kommunikationsmöjligheter. Vi är en välfungerande arbetsplats med tydlighet och engagemang. Vi på mottagningen strävar efter att erbjuda vård med hög kvalitet samtidigt som vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Psykologgruppen har extern handledning avseende både behandling och utredning samt kamrathandledning på mottagningen. Psykologgruppen har regelbundna yrkesträffar på mottagningen och det finns en klinikövergripande psykologsamverkan.

Teamet består av överläkare, sjuksköterska, psykolog, socionom, sekreterare och enhetschef. Vi är cirka 22 anställda.

Vad kan vi erbjuda dig?

Det finns goda utvecklingsmöjligheter och vidareutbildning uppmuntras.

Om arbetet

Arbetsuppgifterna består främst av bedömning, behandling och utredning. Gruppbehandling, samverkan med andra aktörer och akutberedskap på dagtid ingår också i arbetet.

Du deltar också i arbete med nybesök och gruppbehandlning på BUP:s enhet på Drottninggatan.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Tidigare erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatri är meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med trauma, framförallt trauma fokuserad-KBT. Som person bör du har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, BUP Frölunda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4233
Kontakt
  • Enhetschef, Susanna Pfeil Jakobsson, 072- 453 40 73
  • Psykolog, Charlotte Werner, 031- 342 54 51
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Eva Björklund, 031- 343 38 59
Publicerat 2020-09-14
Sista ansökningsdag 2020-09-27

Wróć do ofert pracy