Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Äldrepsykiatrisk mottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss 

Äldrepsykiatrisk mottagning är en psykiatrisk öppenvårdsmottagning för personer över 70 år. Vi arbetar i nära samarbete med vår heldygnsvård som är placerad på Mölndals sjukhus. Vårt uppdrag är att säkerställa en säker och kvalificerad vård utifrån patientens behov. Inom verksamheten arbetar vi tvärprofessionellt i team runt patienten. Vi bedriver utrednings-, behandlings-, och uppföljningsarbete och har ofta kontakt med personerna i patientens nätverk. Behandling kan ske både individuellt och i grupp. Kontakterna sker både via mottagnings-och hembesök. Mottagningen är öppen vardagar och placerad på Wallinsgatan i Mölndal.

Inom kliniken finns också uppdraget Minnesrelaterad sjukdom samt omsorgspsykiatri. Det bedrivs också omfattande forskning inom kliniken.

Vi erbjuder 

Hos oss får du ett omväxlande, utvecklande och roligt arbete. Det finns goda möjligheter till fortbildning, handledning och utveckling. Vi tillämpar flexibel arbetstid och erbjuder friskvårdsbidrag. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Arbetsuppgifter 

Vi söker dig som vill arbeta som sjuksköterska inom den äldrepsykiatriska specialiteten. Våra sjuksköterskor genomför och utvecklar behandlingsinsatser. Arbetet planeras tillsammans med patienten, utifrån individuella behov, samt med övriga teammedlemmar. I teamet ingår läkare, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut, fysioterapeut, kuratorer samt psykologer.

Du kommer att bedöma remisser, genomföra nybesök, återbesök, göra psykiatriska bedömningar i nära samråd med kollegor, bedriva egna behandlingskontakter över tid samt samverka och stödja patientens övriga nätverk. Hembesök tillsammans med teamkollegor är en del av arbetet liksom kontakt med myndigheter, annan sjukvård, samt kommun och socialtjänst. 

Om dig 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har ett intresse och fallenhet för att arbeta med vår målgrupp. Vi ser det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen. Du trivs med att arbeta självständigt, men har också god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har psykiatrisjuksköterskeutbildning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Arbetet kan vara komplicerad samt komplext, därför söker vi dig som trivs med utmaningar, som är flexibel och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom goda värderingar, gott bemötande och lyhördhet. Vi ser gärna att du är lösningsfokuserad och intresserad av att utveckla och förbättra vården. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4212
Kontakt
  • Enhetschef, Diana Hellmér , 070 - 289 38 65
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Matilda Eriksson , 070 - 082 47 61
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-09-24

Wróć do ofert pracy