Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 315

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du barnmorska och intresserad av antenatal slutenvård samt induktioner med stort fokus på utveckling, digitalisering och poliklinisering?

Sedan tre år tillbaka är all förlossningsvård och eftervård samlad på Östra sjukhuset. Vi är Sveriges största förlossningsklinik, hos oss föds det cirka 10 000 barn per år. Obstetrikenheten erbjuder vård under graviditet, förlossning och den närmaste tiden efter förlossningen. Vi bedriver flera öppenvårdsmottagning som bland annat innefattar en av nordens största ultraljudsmottagningar.

Avdelning 315

Avdelning 315 på Östra Sjukhuset är en avdelning som vänder sig både till kvinnor som har någon grundsjukdom såsom exempelvis diabetes eller någon komplikation under graviditeten. Sedan maj i år handlägger vi även induktioner av graviditetsvecka 41. Vi är en innovativ avdelning som hela tiden gör omvärldsbevakningar för att ligga i framkant för vården av våra induktioner.

Du arbetar i en tempofylld och lärorik miljö där du ansvarar för kvinnans vård under sin graviditet eller i samband med induktion. I dina arbetsuppgifter ingår råd, omvårdnad, stöd och information. Du arbetar i team med barnmorskor, undersköterskor, obstetriker och sektionsledare. Vårt arbete bygger på samarbete och vi värdesätter ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter där du dagligen får göra skillnad för kvinnan och hennes partner som befinner sig i en unik situation i livet.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska som vill utvecklas hos oss på obstetriken.

Vi vill att du är noggrann och arbetar patientsäkert. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som god samarbetsförmåga och kunna bemöta patienter, anhöriga och arbetskamrater på ett positivt sätt.

Intervjuer sker fortlöpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4177
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Cecilia Blom , 070- 020 60 20, cecilia.blom@vgregion.se
  • Vårdenhetschef, Anna Lindqvist , 070- 082 25 17, anna.s.lindqvist@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Eva Bertholdsson Jones, 070- 243 67 93, eva.bertholdson-jones@vgregion.se
Publicerat 2020-09-10
Sista ansökningsdag 2020-10-01

Wróć do ofert pracy