Sjukhusen i väster, Rehabmottagning, Alingsås

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Beskrivning/Om oss
Rehabmottagningens uppdrag är att utföra rehabilitering på Alingsås lasarett. I enhetens uppdrag ingår arbete med avdelningspatienter, mottagningsbesök och hembesök. Vi har en viktig roll att agera som bryggan mellan länssjukvård, primärvård och kommun. Tack vare vårt breda uppdrag finns det stora möjligheter för dig att utvecklas och växa både som fysioterapeut och människa. 

Hos oss finns en trygg och utvecklande arbetsplats. Du har möjlighet till kompetensutveckling genom kurser och forskningsmöjlighet. Vi har ett gott klimat mellan kollegor som trivs tillsammans. 

Rehabmottagning Alingsås lasarett söker nu en legitimerad fysioterapeut.

Arbetsuppgifter/Om arbetet
Vi söker dig som har ett intresse för hjärtrehabilitering. Tjänsten är delad mellan arbete inom slutenvården på hjärtavdelning och mellan öppenvårdsarbete i hjärtrehabteamet. Vi har ett väl inarbetat och nära samarbete med kollegor på både avdelning och mottagning. Inom öppenvårdsarbetet ligger fokus på individuella bedömningar och träning i grupp. En viktig del av ditt arbete blir att medverka till att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och har intresse av hjärtrehabilitering.
För att trivas här ska du tycka att det är viktigt och roligt att utveckla verksamheten och dig själv.
Du arbetar ofta självständigt men också tillsammans med teamet och med annan personal på lasarett, så du behöver ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och se möjligheter snarare än begränsningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Villkor
Tjänsten avser ett vikariat t o m 2021-12-31.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-12-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4175
Kontakt
  • Carl-Johan Dahlin, enhetschef, 0707-15 91 51
Facklig företrädare
  • Josefine Rosenqvist, Fysioterapeuterna, 0720-67 21 63
Publicerat 2020-09-09
Sista ansökningsdag 2020-09-27

Wróć do ofert pracy