Närhälsan Tanumshede vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi är en välbemannad och väl fungerande vårdcentral som ligger i centralorten Tanumshede, Tanums kommun i Norra Bohuslän. Vi erbjuder god tillgänglighet, trevligt bemötande och kontinuitet. Vårdcentralen består av en stabil personalgrupp med hög kompetens. Vi servar idag närmare 4600 nöjda listade invånare.

Om arbetet

Som kanslist kommer ditt arbete att bestå av mottagande av patienten vid besök på vårdcentralen inklusive telefonservice, kassaansvar, hantering av in- och utgående post, registreringar och andra administrativa uppgifter.

Vi har ett helhetsperspektiv vad gäller vårdadministrativ service inom verksamheten och samarbete sker med medicinska sekreterare. Alla tar ett gemensamt ansvar för helheten. Deltagande i förbättrings och utvecklingsarbete ingår i tjänsten.

Om dig

Du som söker har 3-årig gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning inom administration. Har du erfarenhet av arbete på vårdcentral är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där serviceinriktad, god samarbetsförmåga och flexibilitet är viktiga inslag. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är en fördel om du har erfarenhet av Asynja/VISPH och andra i Närhälsan förekommande dataprogram.

Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är våra ledord som vi gärna ser att du reflekterar över i ditt personliga brev.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Tanumshede
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4161
Kontakt
  • Agnetha Wingstedt, Vårdcentralchef, 0705-776692
Facklig företrädare
  • Mona Moslehi, Vision, 0700 - 82 38 26
Publicerat 2020-09-17
Sista ansökningsdag 2020-10-01

Wróć do ofert pracy