Närhälsan, Skaraborg, Vårdvalsområde 8

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdvalsområde 8 (västra Skaraborg) är under stark utveckling och arbetar med flera innovativa utvecklingsprojekt. Vi arbetar i team och med ständiga förbättringar inom alla delar av vår verksamhet. Vi kan erbjuda ett varierat och självständigt arbete med både vuxna, barn och ungdomar. I område V8 finns 8 vårdcentraler i orterna Gullspång, Mariestad, Töreboda, Lidköping, Götene, Vara och Nossebro. Dessutom ingår ett långsiktigt projekt med Närakuten i Lidköping.

Om arbetet

Arbetet innebär sedvanliga uppgifter för en underläkare på någon av våra vårdcentraler bland annat akut patientmottagning där du möter både barn, vuxna och äldre. Varje dag finns tillgång till handledare, som ger dig stöd och kunskapsutbyte. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter.
Efter en provanställningsperiod finns goda möjligheter för rätt person att fortsätta som ST-läkare inom allmänmedicin.

Om dig

Du har läkarexamen och är legitimerad eller olegitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Som person är du dessutom engagerad och uppskattar uppskattar samarbete. Vi tror att du tar egna initiativ, underhåller och utvecklar din samt teamets kompetens. Slutligen vill du vara med och driva våra vårdcentraler framåt samt delar Närhälsans kärnvärden som är omtänksam, pålitlig och nytänkande, vilket ska vara ledstjärnor i det dagliga arbetet.

Vi planerar ditt arbetsupplägg och placeringsort efter dina önskemål och våra aktuella behov på vårdcentralerna.

Övrigt

Läs om våra förmåner här: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sa-ar-det-att-jobba-hososs/dinaformaner/

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vårdvalsområde 8, placeringsort enligt överenskommelse
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4147
Kontakt
  • Bengt Asplén, Koordinator V8, 070-32 769 30, bengt.asplen@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Nils-Erik Johansson, Läkarförbundet, 070-290 52 96
Publicerat 2020-09-08
Sista ansökningsdag 2020-09-29

Wróć do ofert pracy