Närhälsan Ekmanska vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Arbetet innebär sedvanligt undersköterskearbete samt hembesök för provtagning, PCR-testning och eventuellt antikropptestning. Vi arbetar i vårddokumentations systemet AsynjaVisph. 

Vi tycker att det är viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Detta för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och för att skapa en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Om oss

Närhälsan Ekmanska vårdcentral & BVC är en väletablerad vårdcentral belägen i en trivsam miljö i stadsdelen Örgryte nära Göteborgs centrum. Här finns ca 10 000 listade patienter i olika åldrar. På vårdcentralen arbetar ca 25 medarbetare. Vi bildar tillsammans med dig en arbetsgrupp som präglas av hög kompetens, stort engagemang och en härlig arbetsglädje.

Hos oss har vi ett närvarande, tydligt och stödjande ledarskap. Stor vikt läggs vid att alla ska trivas då vi är övertygade om att det gynnar våra patienter. Vi har högt uppsatta mål och vill att alla ska vara delaktiga i de processer som leder verksamheten framåt. Vi är stolta över vår vårdcentral och söker nu Dig som är engagerad, lösningsorienterad och positiv!

Om dig

Du som söker är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av laboratoriearbete. Du bör ha minst 2 års arbetserfarenhet som undersköterska.

Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, hög samarbets – och organisationsförmåga samt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Villkor

Tjänsten gäller ett vikariat med tillsättning snarast fram till 2020-12-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4125
Kontakt
  • Marie Nordström, Vårdcentralchef, Tfn 0730 - 87 97 00
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, Tfn 0734 - 03 96 49
Publicerat 2020-09-07
Sista ansökningsdag 2020-09-21

Wróć do ofert pracy