Koncernkontoret, VGR IT

Var med och gör skillnad för invånare, patienter, medarbetare och besökare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla, marknadsföra och driva vår nya chatbot tjänst både externt och internt i regionen. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer.

 

Ditt uppdrag
Rollen innebär att du aktivt kommer arbeta med framtagandet av en utvecklingsplan för chatbot området, både gällande chatbottens kunskap så väl som tekniskt gällande integrationer, inloggad läge och gränssnitt. Arbetet inkluderar även marknadsföring av chatbot området inom regionen samt att omvärldbevaka utvecklingen inom området. Du kommer fungera som kontaktperson för de personer inom VGR som ansvarar för chatbottens innehåll, personer inom VGR-IT som arbetar tekniskt med chatboten och leverantören och fungera samordnande för samtliga intressenter. Du ansvarar för framtagning och upprätthålla processer och struktur samt förvalta den befintliga kunskapen i chatboten.

 

Hos oss får du möjligheten att
Du kommer att få vara med på en spännande resa där VGR satsar på digitalisering av hälso- och sjukvården. Chatbotten kommer vara en viktig del av det totala digitala utbudet till patienten, invånare och medarbetare inom Västra Götalandsregionen.

 

Du bidrar med din kompetens

Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av att arbeta med liknade projekt. Som person är du drivande, strategisk och utvecklingsinriktad och du motiveras av utmanande uppdrag och är nytänkande. Med en god kommunikativ förmåga och en talang för att engagera andra så blir du en viktig del av vårt team. Du är även strukturerad och resultatorienterad person. 

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och arbetar utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

 

Övrigt
Läs mer om våra förmåner här: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Mölndal, Borås, Vänersborg eller Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4081
Kontakt
  • Camilla Larsson, 0702-630598
Facklig företrädare
  • Vision: Jeanette Hansson, jeanette.e.hansson@vgregion.se
  • Akavia: Stig Holmlund, stig.holmlund@vgregion.se
  • Sv Ingenjörer: Yvonne Jagersjö, yvonne.ei.jagersjo@vgregion.se
Publicerat 2020-09-09
Sista ansökningsdag 2020-09-27

Wróć do ofert pracy