Sahlgrenska Universitetssjukhuset,Hematologi och Koagulation

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du bli en del av vår verksamhet?

Vi söker dig som:

Trivs med att arbeta i team där man på ett prestigelöst sätt hjälper varandra, lär varandra och lyfter varandra. Vi söker dig som trivs i en utvecklande miljö där möjlighet ges till att få en både bred och djup kunskap inom hematologi. Du behöver vara strukturerad, kunna ta ansvar och prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Vi värdesätter om du har erfarenhet av hematologi, onkologi eller akutsjukvård, om inte har du ett spännande område att lära dig. Vi söker en sjuksköterska till vår öppenvårdsmottagning som vill vara med och bidra till en vård i toppklass.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande verksamhet där du får en kontinuerlig vidareutveckling och utbildning i din roll som sjuksköterska. Som ny sjuksköterska få du ett genomarbetat introduktionsprogram samt fyra veckors upplärning för att på ett säkert och tryggt sätt komma in i verksamheten. Vi har väl utarbetade rutindokument och en lång tradition i att ställa upp för varandra. Din tjänstgöring är dagtid måndag till fredag. Hos oss får du möjlighet att följa patienter från utredning till behandling, transplantation, eftervård och uppföljning. 

Vår verksamhet

Sektionen för hematologi och koagulation är en högspecialiserad verksamhet som utreder och behandlar patienter med blodcancer och andra blodsjukdomar. För många av dessa patienter är blod- eller benmärgstransplantationer ett led i behandlingen. Vi har ett samlat ansvar för hematologin inom Stor-Göteborg och ett regionalt uppdrag inom Västra Götaland med Norra Halland.

Sektionens transplantationsverksamhet är ackrediterad enligt JACIE standard vilket är ett krav för skörd och transplantation av humana stamceller. Verksamheten deltar aktivt i både nationella och internationella utvecklingsarbeten och kompetensutbyten. 

Anställningsförhållanden 

Tjänsten är ett långtidsvikariat på cirka ett år. 

Låter detta intressant och som din framtida arbetsplats?

Urval och intervjuer sker löpande, därför kan vikariatet tillsättas under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4046
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Karin Torkelsson , 070 - 082 59 50
  • Vårdenhetschef, Elisabeth Wallhult , 031 - 342 84 08
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Ann-Christin Karlsson, 031 - 342 73 70
Publicerat 2020-09-02
Sista ansökningsdag 2020-10-15

Wróć do ofert pracy