Södra Älvsborgs sjukhus, BUP, Neuropsykiatrisk mottagning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om oss
Vi arbetar i tvärprofessionella team som består av sjuksköterska, läkare, psykologer, specialpedagoger, logopeder, arbetsterapeuter och socionomer. Vi genomför neuropsykiatriska utredningar samt bedriver behandling och habilitering för patienter med autismspektrumdiagnoser och normal kognitiv funktion. Vi erbjuder föreläsningar för våra patienter och föräldrar och har pågående projekt i form av olika gruppinterventioner med våra patienter.

Vi arbetar kontinuerligt med utvecklingsarbete både i hela teamet och i de olika professionsgrupperna. Varje profession deltar med sin speciella kompetens på konferenser och i utvecklingsarbete.

Om vår lediga tjänst
Som arbetsterapeut kommer du framförallt vara en del av behandlingen runt patienterna men också vid behov delta i aktuella utredningar.
Arbetsterapeuternas utredningar berör patienternas vanor, rutiner och aktiviteter i sin vardag, exempelvis genom kartläggning av sömn, vardagsaktiviteter, tidsuppfattning, bearbetning av sensoriska intryck eller finmotorik. Detta leder ofta till interventioner för vardagsfungerande såsom att utforma bildstöd, förskrivning av kognitiva hjälpmedel eller att sätta mål och utveckla aktivitetsutförande.

Våra arbetsterapeuter är en resurs för hela BUP-kliniken och arbetar även med barn och ungdomar utan autismspektrumdiagnos. Dessa patienter kan ha olika barnpsykiatriska diagnoser så som ADHD, depression och ångest. Vi vill att du har kunnande och/eller intresse för barnpsykiatri och neuropsykiatri.

Vi arbetar i team och utvecklingsarbete samt att sprida kunnande utifrån ett arbetsterapeutiskt perspektiv i teamet ingår också i tjänsten. Målet är att hitta metoder både på individ och gruppnivå som är till störst gagn för patienterna och deras familjer.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Om ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregistret på dem som erbjuds anställning hos oss. Bifoga gärna kopia på utbildningsbevis i din ansökan.
Vill du arbeta i ett positivt team med stora möjligheter till utveckling och ömsesidigt lärande så sök denna tjänst!

Psykiatrins kvarter
SÄS investerar långsiktigt och bygger nya lokaler för psykiatrins kvarter som omfattar verksamheterna inom vuxenpsykiatrin samt barn- och ungdomspsykiatrin. Kvarteret byggs och tas i bruk i flera steg och beräknas vara helt klart för invigning i början av 2021.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4016
Kontakt
  • Jenny Linder, vårdenhetschef, 033-616 16 84
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, 0700 - 20 79 97 eller 020 - 435 92 35
Publicerat 2020-09-02
Sista ansökningsdag 2020-09-23

Wróć do ofert pracy