Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Gynekologi och reproduktionsmedicin

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

En av våra trotjänare kommer gå i pension till våren. Vi söker därför en ny barnmorskekollega till vår verksamhet.

På avdelning 313 på Östra sjukhuset, bedrivs abortverksamhet och bred benign gynekologisk kirurgi. Verksamheten består av en fem-dygnsenhet och en mottagning som är öppen måndag till fredag. Här arbetar barnmorskor, läkare, sjuksköterska och undersköterskor. Tillsammans utgör vi ett gott gäng med god stämning och öppet klimat.

Vi arbetar med ständiga förbättringar och hoppas att du vill vara med och bidra!

Arbetsuppgifter

Som barnmorska på avdelning 313 får du ett självständig och omväxlande arbete.  Du roterar mellan avdelningsarbete och mottagningsarbete. På avdelningen bedriver du nära samarbete tillsammans med undersköterska där ni handlägger abortpatienter och utför pre- och postoperativ vård till våra operationspatienter. Dina arbetsuppgifter på mottagningen innefattar självständig mottagningsarbete samt preventivmedel- och telefonrådgivning för abortpatienter. Att ge ett gott omhändertagande av våra patienter utgör en naturlig del av din vardag.

Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag till fredag med kvällstjänstgöring cirka en kväll i veckan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med erfarenhet av förskrivningsrätt. Tidigare erfarenheter från gynekologiskt arbete är meriterande men inget krav. 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga samt ett positivt och utåtriktat förhållningssätt. Likaså att det för dig är en självklarhet att sätta patienten i fokus. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2020-12-01 eller tidigare vid önskemål
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3983
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Malin Portillo, 031- 343 57 23
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Carina Deréus , 070- 082 40 16
  • Vårdförbundet, Malin Bergander, 076- 940 28 98
Publicerat 2020-09-01
Sista ansökningsdag 2020-09-21

Wróć do ofert pracy