NU-sjukvården, Akutmottagning och Paramedicin, Fysioterapi NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Fysioterapin NÄL
På Fysioterapienheten arbetar i dagsläget 25 sjukgymnaster/fysioterapeuter och 4 rehabassistenter. Verksamheten innefattar slutenvård vid de somatiska vårdavdelningarna och öppenvård för patienter som är i behov av länssjukvårdens resurser, främst inom hjärtrehabilitering, pediatrik, neurologi, obstetrik/gynekologi samt njursvikt och ortopedmottagning. 

Om tjänsten
Som sjukgymnast/fysioterapeut arbetar du mot en eller ett par av sjukhusets kliniker. Denna tjänst riktar sig främst mot neurologisk rehabilitering i slutenvård, men kombination till annan verksamhet kan vara möjlig. Som sjukgymnast/fysioterapeut ansvarar du för bedömning och rehabilitering av patienter inom slutenvården, hjälpmedelsutprovning samt information och undervisning av patienter, personal och närstående. Arbetet präglas av egenansvar, teamarbete och delaktighet.

Beroende av dina intresseområden försöker vi redan vid anställningen eller efterhand anpassa placeringen för att på bästa sätt tillmötesgå dig som medarbetare samtidigt som verksamheten utvecklas på bästa sätt.Utmärkande för enheterna på både NÄL och Uddevalla är det positiva och tillåtande arbetsklimatet med god sammanhållning.

Förutom detta erbjuder vi ett intressant arbete med varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter till vidareutveckling!

Kvalifikationer
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet och/eller genuint intresse för rehabilitering inom neurosjukvård är meriterande. 

Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3978
Kontakt
  • Annika Linder, tf Enhetschef Fysioterapi NÄL, 010-435 45 52
Facklig företrädare
  • Agneta Lind, Fysioterapeuterna, 010-435 45 74
Publicerat 2020-08-31
Sista ansökningsdag 2020-09-21

Wróć do ofert pracy