Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M6, BUP Skövde

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Är du vår nya medicinska sekreterare som vill, vågar och kan?

Barn- och ungdomspsykiatrin inom Skaraborgs Sjukhus arbetar aktivt med förändringsarbete och söker nu en medicinsk sekreterare som vill vara med och bygga Sveriges bästa Barn- och ungdomspsykiatrin, som vågar utmana våra invanda mönster i syfte att bli bättre, som kan bidra med sin gedigna kompetens till våra barn och unga.

Beskrivning

Barn- och ungdomspsykiatrin i Skaraborg har ansvaret för den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin för ca 56 000 barn och ungdomar. Vår nya verksamhet består av två öppenvårdsmottagningarna, BUP Skövde och BUP Mariestad med satellitmottagningar i Lidköping och Falköping. Till verksamheten hör även enheter som har hela Skaraborg som upptagningsområde. Dessa enheter är BUP dagsjukvård, akutteam och mellanvård samt en enhet där åldersövergripande ätstörningsvård bedrivs.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår mottagning BUP Skövde.


Arbetsuppgifter

Medicinska sekreterare har mångskiftande arbetsuppgifter, bland annat dokumentation, journal- och arkivhantering, registrering, hantering av fakturor, sköta enhetens beställningar, hantera ärenden i 1177, viss telefonservice samt övriga sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare. Samarbete sker även mellan enheter i verksamheten. För rätt person kan tjänsten komma att innebära visst arbete som vårdadministratör i enhetsledningsgrupp tillsammans med enhetschefer, vårdenhetsöverläkare och vårdenhetspsykolog.

Kvalifikationer

Dokumenterad utbildning till medicinsk sekreterare. Önskvärt med kunskap i Melior samt Elvis. Du skall vara flexibel, noggrann och vi ställer krav på att du ska ha utpräglade serviceegenskaper.

Övrigt

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 201001
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3929
Kontakt
  • Carita Hansson, 072-210 69 05
Facklig företrädare
  • Vision, 0500-43 10 00
Publicerat 2020-09-03
Sista ansökningsdag 2020-10-19

Wróć do ofert pracy