Närhälsan Guldvingen Vårdcentral, Lidköping

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen Guldvingen i Lidköping är en vårdcentral i stark utveckling och har cirka 75 medarbetare med olika professioner och ansvarsområden. Vi arbetar i team och med ständiga förbättringar inom alla delar av vår verksamhet. Vår målsättning är att kunna ge god service till våra patienter som valt att lista sig hos oss. Idag har cirka 14 200 patienter listat sig på vårdcentralen. På vårdcentralen finns läkar- och sköterskemottagning, diabetesmottagning, astma/kolmottagning, BVC, ackrediterat laboratorie och mottagning för psykisk ohälsa. Vi har även UPH, barn och ungas psykiska hälsa. Vi har ett nära samarbete med Närhälsan Rehab, Barnmorskemottagning och Ungdomsmottagning.

Om arbetet

Arbetet innefattar telefonrådgivning och sedvanligt mottagningsarbete på vårdcentralen. Du jobbar till största delen självständigt men också i team runt våra patienter. I nära samarbete med övriga yrkeskategorier bidrar du till vårdcentralens utveckling. Arbetet är omväxlande och arbetstakten måste anpassas efter stunden.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska med förskrivningsrätt, alternativt annan sjuksköterskeutbildning. Det viktiga för oss är att du har en grundtrygghet i din profession och att du kan ta självständiga beslut och är stresstålig. Du ska vara lätt att samarbeta med och ha praktisk erfarenhet av vårdarbete. Meriterande är tidigare erfarenhet av vårdcentralsarbete.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper, såsom ett gott bemötande till såväl patienter som medarbetare. Det är även viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer kommer att hållas fortlöpande under ansökningsperioden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Omgående enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3909
Kontakt
  • Petra Aronsson, Vårdcentralchef , 076-374 70 35/ 0700- 82 50 83
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, 076-202 81 13
Publicerat 2020-08-27
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Wróć do ofert pracy