Närhälsan Öckerö vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Vill du få en möjlighet att arbeta i en unik miljö som skärgårdsdoktor?

Om oss

Vårdcentralen ligger vackert beläget vid havet i den Norra skärgården med bra allmänna kommunikationer mellan Göteborg och Öckerö. Vi har nybyggda fina lokaler tillsammans med bl.a. barnmedicin, rehab och ungdomsmottagning.

Idag är vi ca 20 personer i olika yrkesgrupper som arbetar på vårdcentralen och har ett kund/ patientunderlag på ca 6000 listade personer i alla åldrar. Vi har även jourcentral två kvällar i veckan och varannan helg. Vår ambition på Närhälsan Öckerö vårdcentral är att utveckla verksamheten med ständiga förbättringar, där alla är delaktiga i utvecklingen.

Om arbetet

Arbetet som läkare på vårdcentral spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Som ST-läkare arbetar du med akut och planerad patientmottagning under handledning. Tvärprofessionellt samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen ingår i arbetet.

Du ingår i regionens program för ST-läkare och lägger upp en individuell studieplan tillsammans med handledare och studierektor för att tillgodose alla krav i Socialstyrelsens målbeskrivning för ST.

Om dig

Du som söker är legitimerad läkare med intresse för allmänmedicin. Du innehar språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Erfarenhet av vårdcentralsarbete är meriterande.

Som person är du engagerad i ditt arbete, har ett professionellt arbetssätt samt ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Du är kommunikativ, flexibel, har en god samarbetsförmåga och är ansvarstagande. Det är viktigt att du delar våra kärnvärden som är pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Öckerö
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3850
Kontakt
  • Sari Siirilä, Vårdcentralchef, Tfn 0736 - 24 40 51
Facklig företrädare
  • Mats J Berg, Sveriges Läkarförbund , Mejl: mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2020-08-24
Sista ansökningsdag 2020-09-21

Wróć do ofert pracy