Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Intensivvårdsavd Barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du ha ett roligt, utmanande och utvecklande arbete? Det kan vi erbjuda dig på vår intermediärvårdsavdelning barn (BIMA)!

När det oväntade händer och människor får en annan livsresa än de tänkt sig - då finns vi där och tar hand om familjen. Vårt jobb är som bäst när vi gjort skillnad för barnen och deras föräldrar. Tillsammans är vi rustade för vilka situationer som helst.

Hos oss vårdas barn som inte kräver intensivvård fullt ut, men som ändå har behov som inte kan tillgodoses på vårdavdelning. BIMA är en integrerad enhet med BIVA. Vi erbjuder barnsjukvård i världsklass till de allra sjukaste barnen och deras familjer, men också till de som bara behöver lite stöttning i livets början.

Vi är centrum för transplantation och har ett rikssjukvårdsuppdrag inom barnhjärtkirurgin. Förutom det har vi subspecialiteter inom kirurgi, medicin, onkologi och plastik. Vi har spetskompetens för att arbeta med alltifrån enklare insatser till det mest avancerade och livsavgörande. Patienternas åldrar varierar från nyfödda upp till 18 års ålder.

Vi arbetar patientcentrerat kring barn och familj i team om sjuksköterskor, barn- och undersköterskor och läkare. Dessutom ingår mentorer, farmaceuter och fysioterapeut. All personal ingår i team för att på bästa möjliga sätt utveckla vår enhet.

För ytterligare inblick, ta gärna del av följande video: https://vimeo.com/390720279

Nästa år flyttar vi in i nya fina lokaler, i det tillbyggda barnsjukhuset.

Vad kan vi erbjuda dig som söker? 

Vi erbjuder en gedigen, individuell introduktion, både tillsammans med din handledare samt med våra mentorer.

Arbetsuppgifter

I arbetet innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som en intermediärvård erbjuder. Vi arbetar aktivt för en personcentrerad vård.

I arbetet som sjuksköterska är ingen dag den andra lik. Arbetet är utmanande, spännande och roligt. Vi försöker alltid göra skillnad för barnet och dess familj.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom barnsjukvård. Vi ser också att du som söker är positiv och brinner för att arbeta med barnsjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3692
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Mia Mattsson, 070- 020 59 70
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Sofia Olovsson, 031- 343 45 28
Publicerat 2020-10-19
Sista ansökningsdag 2020-10-25

Wróć do ofert pracy