Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Östra, Avd 352 A - Gastroenterologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning av arbetsplatsen

Avdelning 352 är en internmedicinsk vårdavdelning med 14 vårdplatser. Vår inriktning är gastroenterologi där levercirros och inflammatoriska tarmsjukdomar ingår. Vi tar även emot allmänna internmedicinska patienter. Våra patienter kommer dels från akutmottagningen och även från andra vårdavdelningar. Vi har också ett tätt samarbete med våra mottagningar.

Vi arbetar med personcentrerad vård med fokus på patientberättelsen och patienternas behov.  Du har stort ansvar i ditt dagliga arbete som sjuksköterska.  Dina kollegor består av olika yrkesprofessioner där alla yrkeskategorier behövs och allas kompetens tas tillvara. Grundläggande hos oss är teamarbetet. Detta för att kunna ge våra patienter den bästa möjliga omvårdnad och behandling. 

Avdelningen har också en mentorsjuksköterska som finns som stöd för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i vårt arbete är att arbeta med hög kvalité och därigenom hög patientsäkerhet. Vi erbjuder Dig dels interna utbildningsprogram och externa möjligheter till kompetensutveckling.

Du kommer också successivt få möjlighet att fördjupa dig inom något ansvarsområde som du har eller utvecklar ett stort intresse för.

Vår avdelning har individuell schemaplanering dag/kväll/helg. Vi arbetar två helger av fem. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som trivs med ett nära samarbete med alla yrkesprofessioner för att ge patienterna den bästa vården.   

Låter detta intressant?  Varmt välkommen med Din ansökan!

Övrigt

Intervju och tillsättning kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3481
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Katarina Kullenberg , 031- 343 67 56
Facklig företrädare
  • Vårförbundet, Monica Teräs, 031-343 79 60
Publicerat 2020-09-16
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Wróć do ofert pracy