Närhälsan Dagson vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Dagson vårdcentral är centralt belägen i Uddevalla, med promenadavstånd till både buss och tåg. I samma lokaler verkar Jourcentralen på kvällar och helger och i fastigheten finns också Mobila teamet som arbetar över hela Uddevalla kommun. Vårdcentralen är en välfungerande enhet med cirka 11200 listade patienter. Vi är 35 tillsvidare anställda medarbetare. Personalgruppen har ett gott samarbete och alla är delaktiga i vårdcentralens utveckling. Vi jobbar ständigt med förbättra och utveckla vår kvalitet i vårt arbete. Vårdcentralen har flera specialistmottagningar såsom hjärtsvikt, hypertoni, astma/kol, diabetes och BVC Vi arbetar i trivsamma lokaler och med bra utrustning, där både vi och våra patienter trivs.

Vårdcentralen expanderar och vi satsar nu för framtiden genom att erbjuda dig möjligheten till ett spännande och utvecklande uppdrag som specialistläkare i allmänmedicin, med fokus på handledning. Ditt uppdrag kommer att bestå av att jobba i den dagliga verksamheten men med extra fokus på att handleda våra ST, AT-läkare och underläkare. Vi har också läkarstudenter varje termin. Du är en driven person som är väl insatt i Primärvårdens arbete och tycker om att handleda och utveckla vår verksamhet framåt tillsammans med övriga kollegor inom verksamheten.

Vi har ett gott arbetsklimat med högt i tak. Hos oss är det viktigt med en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö där samarbetet fungerar och våra medarbetare trivs. Det är viktigt att vi arbetar mot samma mål, därför ser vi kommunikation som ett naturligt arbetsredskap.

Om arbetet

Välkommen till en arbetsplats med varierade arbetsdagar och stort eget ansvar!

På vårdcentralen Dagson har vi för närvarande fyra anställda distriktsläkare, sju ST-läkare, två legitimerade läkare och AT-läkare. Eftersom vi strävar efter hög patientsäkerhet och kontinuitet för både patienter och läkare, föredrar vi att ha tillsvidareanställda läkare. Våra läkare är en viktig kugge i hjulet och vi värdesätter samarbetet tillsammans här på vårdcentralen. Vi värnar om våra medarbetares arbetsmiljö och därför är vi generösa med administrationstid för våra läkare. Våra allmänspecialister får också tillgång till VPN för att delvis kunna administrera på distans. Nu söker vi efter specialist i allmänmedicin som blir en viktig och långsiktig del i vår fortsatta utveckling.

Vi planerar ditt arbetsupplägg efter dina önskemål och en fungerande vardag på vårdcentral. Arbetet är stimulerande och omväxlande och du har möjlighet att använda din kompetens till att stödja blivande kollegor i sin utveckling. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag till fredag och det finns möjlighet att arbeta deltid för dig som önskar. Vi är lyhörda för dina önskemål kring schema och personlig utveckling.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin och god erfarenhet. Du trivs i rollen som handledare och har ett stort engagemang för att se kollegor växa i sin kompetens. Du har god empatisk förmåga, är noggrann, strukturerad och för dig är ett professionellt bemötande en självklarhet. Då arbetet innebär både självständigt arbete och teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl din samarbetsförmåga som din flexibilitet.

För att trivas hos oss och i denna roll tror vi att du har lätt för att kommunicera, har ett bra bemötande mot patienter och kollegor vid enheten. Du är lyhörd, pedagogisk och nyfiken på framtidens utmaningar. Du delar Närhälsans kärnvärden: Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande, vilka ska vara ledstjärnor i det dagliga arbetet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/3153
Kontakt
  • Maria Larsson, Vårdcentralschef, 010-441 64 17
Facklig företrädare
  • Maria Wartig, Läkarförbundet, 073-3842737
Publicerat 2020-09-01
Sista ansökningsdag 2020-10-30

Wróć do ofert pracy