Närhälsan Frölunda vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Din arbetsmiljö är viktig för oss. Trivs vi tillsammans skapar vi kontinuitet för våra patienter. Vi söker dig som vill vara med och påverka och stärka primärvården. På Närhälsan Frölunda vårdcentral får du chans att utvecklas. Vad brinner du för?

Om oss

På Närhälsan Frölunda vårdcentral arbetar vi för att göra verklig skillnad för våra patienter! Vi är ett glatt och engagerat gäng som arbetar här. Hos oss blir du en del av ett team som arbetar för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Vårdcentralen är beläget i ett modernt köpcentrum på Frölunda torg i västra Göteborg. Våra cirka 11 600 listade medborgare speglar stadsdelens demografi med en palett av olika kulturer, socioekonomi och åldrar. Idag är vi cirka 45 anställda från olika professioner. Vårdcentralen har en tillhörande barnavårdscentral som är en del av Göteborgs äldsta familjecentral. Vi är även knutna till PTC, Närhälsans center för kliniska prövningar av läkemedel. Här erbjuds du ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Förutom mottagning med distriktsläkare och distriktsköterskor har vi diabetes-, astma/kol- och blodtrycksmottagning, äldremottagning samt ett psykosocialt team. Vi ansvarar för hemsjukvård, LSS/BSS och särskilda boenden i området och har en mobil hembesöksenhet.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. Du kommer framförallt att arbeta med mottagningsarbete med planerade mottagningstider och akuttider samt att du bereds möjlighet att handleda ST läkare, AT läkare och underläkare. Du deltar i läkargruppen som en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete tillsammans med vårdcentralens ledning.

Om dig

Du som söker är en person som tror på primärvårdens framtid och vill vara delaktig i att driva utvecklingen framåt tillsammans med oss. Att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter är en självklarhet för dig.

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Du har lätt att kommunicera och skapa relationer, har en god samarbetsförmåga samt ett genuint intresse av handledning och utveckling av verksamhet och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga samt intresse för att vidareutveckla ett hållbart allmänmedicinskt arbetssätt.

Övrigt

Intervjuer sker kontinuerligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/2530
Kontakt
  • Jessica Bergerheim, Vårdcentralchef, Tfn 0721 - 55 27 72
  • Terés Johansson, Teamledare, Tfn 0722 - 15 66 67
Facklig företrädare
  • Mats J Berg, Sveriges Läkarförbund , Mejl: mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2020-08-25
Sista ansökningsdag 2020-09-22

Wróć do ofert pracy