Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Akutmedicin och geriatrik, Avdelning 603

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Avdelning 603 är en allmängeriatrisk vårdavdelning med rehab inriktning som är placerad på Högsbo sjukhus i en grönskande miljö. Vi har 21 vårdplatser och våra patienter remitteras främst från andra verksamheter inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vi söker nu en sjuksköterska som vill arbeta natt.

Om arbetet

På vår avdelning är teamarbetet grundläggande för att kunna ge våra äldre den bästa omvårdnaden, behandlingen och rehabiliteringen. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat arbetssätt där du som sjuksköterska har stort ansvar. Det personcentrerade arbetssättet innebär att se patienten som en medspelare med kunskap, resurser och behov. Hos oss är det viktigt att du ska känna dig trygg, att du har kollegor som stöttar dig och att du får utvecklas i din egen takt. Under din introduktion kommer du att arbeta tillsammans med en erfaren kollega. Genom länken kan du se en video på när hela teamet är samlat för morgonens tavelrond: Geriatrik avd 603

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill arbeta natt. Som sjuksköterska hos oss har du medicinskt ansvar och omvårdnadsansvar för patienterna vilket kräver personlig mognad och tydlighet i kommunikationen till patienter, kollegor och anhöriga. Som person tycker du om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull och självklar del i arbetet. Du har ett genuint intresse för geriatrisk vård och rehabilitering samt vill vara med och utveckla avdelningens kvalitets- och utvecklingsarbete. Du har även lätt för att upptäcka förbättringsområden i det dagliga arbetet. Du är empatisk och har ett bra bemötande till både patienter, anhöriga och kollegor. Eftersom våra patienter kommer från olika sociala och kulturella miljöer ser vi att du är en kulturellt medveten person som har lätt för att sätta sig in i patienternas behov. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrigt!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100% enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1148
Kontakt
  • Vårdenhetschef , Ia Nilsson, 031 - 342 55 03
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Ann-Marie Björk , 031-3423349
Publicerat 2020-02-21
Sista ansökningsdag 2020-03-06

Wróć do ofert pracy