Närhälsan Hentorp Vårdcentral, Skövde

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Delar du Närhälsans kärnvärden, Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande?

Välkommen till oss!  

Närhälsan Hentorps vårdcentral är en av Västra Götalandsregionens offentligt drivna vårdcentraler med drygt 8000 listade invånare. Vårdcentralen är belägen i naturnära område med cykelavstånd från centrum. På vårdcentralen finns läkar- och sköterskemottagning, diabetesmottagning, astma/ kolmottagning, BVC, ackrediterat lab och mottagning för psykisk ohälsa. Vi har ett nära samarbete med Närhälsans Rehab enhet, barnmorskemottagning och ungdomsmottagning.

Om du väljer Hentorps vårdcentral, kommer du att komma till en trevlig och välfungerande vårdcentral som har en arbetsgrupp på c:a 30 anställda. Vi är en grupp som agerar utifrån att samarbetet och teamkänslan är mycket viktiga.

Hos oss är arbetsmiljön lika viktig som krav/kvalitetsresultaten!

Vi är lyhörda och jobbar hårt för att varje yrkeskategori ska känna yrkestrygghet! Ett exempel på det är den handledande läkarfunktionen som finns tillgänglig dagligen.

Om arbetet
Som specialist i allmänmedicin kommer ditt arbete bestå av det breda allmänmedicinska uppdraget där du får möta patienter i alla åldrar. Vår strävan är en hög patientkontinuitet. I samarbete med dina kollegor och arbetskamrater kommer du ha möjlighet att utveckla verksamheten. Det kan också finnas möjligheter att kombinera tjänsten med Fou-tjänstgöring. Handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter ingår i uppdraget. Att vara BVC läkare och medicinsk rådgivare till vårdcentralchef kan också ingå i uppdraget. Du kommer också att erbjudas systematisk kontinuerlig fortbildning.

Är du intresserad av ett omväxlande arbete med patienten, din och dina arbetskamraters arbetsmiljö i focus är det här arbetet för dig.

Om dig
Vi vill att du har specialistutbildning i allmänmedicin och behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. För oss är det viktigt att du är kommunikativ och kan samarbeta med kollegor. Andra viktiga egenskaper är att du kan arbeta självständigt och vill vara med och utveckla vår vårdcentral. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan Närhälsan erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi eftersträvar en god balans i arbetslivet utifrån rimlig arbetsvolym. Balansen mellan arbetsliv och privatliv värnar vi också om för att bibehålla en god hälsa hos våra medarbetare.

Närhälsan har olika anställningsförmåner som ingår, b l a löneväxling, fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag, Västtrafikkort med nettolöneavdrag mm.

Övrigt
Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1147
Kontakt
  • Sonya Cansu, Vårdcentralschef , tel. 072-503 73 67
Facklig företrädare
  • Erica Batallanes Forsell, Läkarförbundet , tel. 070-378 86 64
Publicerat 2020-02-21
Sista ansökningsdag 2020-03-27

Wróć do ofert pracy