Närhälsan Sekreterarpool, Borås

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet
Som medicinsk sekreterare på Närhälsan sekreterarpool är ditt främsta uppdrag att gå in och skriva diktat åt Närhälsans enheter - där det behövs, när det behövs. Du kommer att skriva åt flera enheter, framförallt vårdcentraler inom Närhälsan, men din arbetsplats är i Borås.

Om oss
På Närhälsans sekreterarpool är vi ett positivt team som arbetar med ständig utveckling av vår verksamhet. Vi jobbar mot alla Närhälsans enheter i Västra Götalandsregionen med främst journalskrivning. Vi får även in andra uppdrag till oss, exempelvis utför vi journalutlämning från avvecklade enheter. Vi är placerade i centrala Borås, men har samma APT och arbetar mot samma mål.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet inom yrket. Du har goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi tycker det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta.
Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är våra ledord som vi gärna ser att du reflekterar över i ditt personliga brev.

Övrigt
Urval sker löpande under rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1128
Kontakt
  • Susanne Magnusson, Enhetschef , tel. 073-803 89 72
Facklig företrädare
  • Helene Hansson, Vision , tel. 070-082 27 31
Publicerat 2020-02-20
Sista ansökningsdag 2020-03-06

Wróć do ofert pracy