Närhälsan Lerum Rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Hos oss får du ett självständigt och omväxlande arbete. Vi tar emot personer i alla åldrar samt alla diagnoser, såväl individuellt som i grupp. Merparten av våra patienter har besvär från rörelse- och stödjeorganen samt neurologiska eller smärt- och stressrelaterade besvär. Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagningen, men vid behov erbjuds hembesök. Dina vanligaste arbetsområden kommer vara handskador, problematik kring smärta, stressrelaterade besvär, kognitiva utredningar och hjälpmedelsförskrivningar. Dessutom ingår aktivitets- och funktionsbedömningar samt bostadsanpassningar i vårt uppdrag.

Om oss

Närhälsan Lerum rehabmottagning är ackrediterade enligt Vårdval Rehab Västra Götaland. Kontinuerligt arbetar vi med förbättringsarbete både i det kliniska arbetet och för att bibehålla en god arbetsmiljö, där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas.

Om dig

Du är legitimerad arbetsterapeut. Vi välkomnar både dig med lång erfarenhet och dig som är nyutexaminerad att söka. Erfarenhet från primärvård är meriterande.
Du har ett genuint intresse av att lära dig arbetet samt av att ge ett gott bemötande till patienter så väl som kollegor. Du behöver ha ett helhetsperspektiv och se möjligheterna i behandlingen samt ha ett intresse av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av arbetet. Du har god förmåga och erfarenhet av både teamarbete och självständigt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så som flexibilitet, samarbets- och initiativförmåga.

Villkor

Tjänsten gäller ett semestervikariat under juni, juli och augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lerum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1122
Kontakt
  • Henrik Isaksson, Enhetschef, Tfn 0708 - 90 62 87
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, 0700 20 79 97
Publicerat 2020-02-20
Sista ansökningsdag 2020-03-05

Wróć do ofert pracy