Kungälvs Sjukhus, Geriatrikavdelning 6

Vill du bli en del av det nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.

Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum.

Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Vi på geriatrikavdelning 6
Geriatrikavdelning 6 är en del av geriatrik- och rehabiliteringskliniken. Avdelningen är sjukhusets strokeenhet och vi vårdar också patienter med andra internmedicinska diagnoser och arbetar med att utveckla ett MÄVA-koncept.

Avdelningen har 28 vårdplatser och leds av två chefer i gemensamt ledarskap. Vi är en av de strokeenheter i Sverige som erbjuder flest patienter rehabilitering i hemmet och våra patienter är mycket nöjda, vilket vi är glada över. Medarbetarna besitter hög kompetens inom stroke då alla genomgår vår interna strokekompetensutbildning och vår kompetenskortsutbildning. Vi lägger stor vikt vid lärande i det dagliga arbetet.

Arbetssätt
Som sjuksköterska hos oss arbetar du med omvårdnad och planering för inneliggande patienter. Som en del av vårt team kommer du att bemanna dag-, kvälls- och helgpass tillsammans med 3-4 sjuksköterskekollegor och 4-5 undersköterskekollegor.

Sedan november förra året befinner vi oss i Nya Kungälvs sjukhus i helt nybyggda lokaler. Alla patienter vårdas här i eget rum utrustat med senaste tekniken inom området. Varje team med undersköterska, sjuksköterska, paramedicinare och läkare har i och med det de bästa förutsättningarna att ta vara på varandras och patienternas resurser och kompetens. Patientrummen och medarbetare är utrustade med avancerat patientkallelsesystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av strokesjukvård, akutsjukvård eller vård av äldre. Utbildning inom något av dessa områden är meriterande. Vi ser gärna att du som söker har förmåga att arbeta självständigt, är flexibel och har intresse för att arbeta med människor i utsatta livssituationer. Du arbetar strukturerat och är bra på att kommunicera.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vad kan vi erbjuda dig?
- Ett spännande och utvecklande arbete, med fina kollegor och ett gott samarbete.

- Ansvar och utveckling i såväl kompetens som i karriär genom möjligheter till ett eget ansvarsområde.

- God kompetensutveckling. En karriärutvecklingsmodell för sjuksköterskor är till exempel under införande på sjukhuset.

Några av våra förmåner
-       Friskvårdsbidrag på 1500 kronor.

-       Företagshälsovård för alla anställda.

-       Fri hälso- och sjukvård inom öppenvård.

-       Satsningar på kompetensutveckling och lärande.


Hoppas du vill bli en av oss! Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1109
Kontakt
  • Maria Bokedal, vårdenhetschef, 0761-46 49 44
  • Åsa Kuivanen, vårdenhetschef, 0761-35 62 11
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets expedition, 0303-988 44
Publicerat 2020-02-21
Sista ansökningsdag 2020-03-06

Wróć do ofert pracy