Södra Älvsborgs Sjukhus, Klinik för bild- och laboratoriemedicin

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
Vi söker en leg. sjuksköterska till transfusionsmedicin i Borås. Arbetet innefattar provtagning, intervju och tappning av blodgivare. Arbetstiden förläggs dagtid vardagar med undantag av måndagar då vi erbjuder givarna tappning till kl. 19.

Som serviceenhet har vi patienten/givaren i fokus och arbetar ständigt efter arbetssätt som ger mervärde för både patienter/givare och beställare. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling.

På transfusionsmedicin utförs också komponentberedning, blodgruppsserologiska undersökningar som blodgruppering, antikroppsutredning och förenlighetsprövning med olika tekniker.

Om oss
Klinik för bild- och laboratoriemedicin i Borås har en modern maskinpark i fräscha lokaler. Hos oss kan du utveckla en bred kompetens inom radiologi och laboratoriemedicin. Vi erbjuder diagnostik inom de flesta specialiteter såsom transfusionsmedicin, klinisk kemi, mikrobiologi och patologi/cytologi.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare yrkeserfarenhet inom området är meriterande. Du förväntas ha god samarbetsförmåga för att tillsammans kunna prioritera arbetsuppgifter. Du har ett respektfullt och gott bemötande mot blodgivare, beställare och arbetskamrater och är med och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver behärska svenska i både tal och skrift då du behöver kunna förstå och arbeta utifrån givna instruktioner.

Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1106
Kontakt
  • Karolina Svensson, enhetschef , 033-616 29 81
Facklig företrädare
  • Ing-Marie Johansson, Vårdförbundet , 033-616 18 85
Publicerat 2020-02-20
Sista ansökningsdag 2020-03-20

Wróć do ofert pracy