Närhälsan Torpavallen vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Nu söker vi 2 ST-läkare till Närhälsan Torpavallen vårdcentral.

Vi är en trivsam, välfungerande och trevlig vårdcentral belägen i Örgryte/ Härlanda, ett lugnt område i östra Göteborg. Hos oss blir du en del av ett kompetent team som arbetar för invånarnas hälsa. Arbetsplatsen präglas av högt i tak, omtanke om patienten, utvecklingsbenägenhet och samarbete över yrkesgränserna. Vi har cirka 12.000 listade individer, varav en relativt stor andel utgörs av barn och unga. I vårt uppdrag ingår även läkarinsatser på BVC, två äldreboenden och hemsjukvård.

Om arbetet

Som ST-läkare arbetar du med akut och planerad patientmottagning inom det breda allmänmedicinska området. Ditt arbete är omväxlande och självständigt. Du kommer ha möjlighet till kontinuerlig handledning av erfaren specialist. Att du har möjlighet att rådfråga en specialist i ditt dagliga arbete är en självklarhet för oss.

I ditt arbete kommer det finnas avsatt ST-tid för att du ska kunna delta i de seminarier som erbjuds eller till egna studier. Du deltar även i vårdcentralens och läkargruppens möten där du har möjlighet att påverka vårdcentralens utveckling.

Om dig

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med har ett starkt intresse för allmänmedicin. Du behärskar svenska i tal och skrift på lägst C1 enligt den Europeiska språknivåskalan.

Du skall ha ett intresse för primärvård och tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral och/eller mottagningsarbete är meriterande. Det är viktig att du är kommunikativ och kan såväl samarbeta som arbeta självständigt. Du har en god empatisk förmåga och ser ett professionellt arbetssätt och gott bemötande som en självklarhet.

Stor vikt kommer att läggas på att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1099
Kontakt
  • Anna Karin Dahl, Vårdcentralchef, Tfn 0722 - 09 13 34
Facklig företrädare
  • Mats Berg, Läkarförbundet, Mejl:mats.j.berg@vgregion
Publicerat 2020-02-19
Sista ansökningsdag 2020-03-04

Wróć do ofert pracy