Södra Älvsborgs Sjukhus, Medicinkliniken, Lungmottagning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

På lungmottagningen är vi ett gott gäng som trivs tillsammans och ser fram emot att du ska bli en av oss!

Om vår lediga tjänst
Vi som arbetar på lungmottagningen är lungspecialister, sjuksköterskor och undersköterskor med speciell kompetens inom lungmedicin. Vi utför undersökningar, utreder och behandlar patienter med lungsjukdomar som t ex. KOL, lungcancer och fibros. Vår lungmottagning består även av en allergimottagning, cytostatika mottagning, syrgassjuksköterska och KOL-mottagning.

Som undersköterska på lungmottagningen kommer du få möjlighet att arbeta i team med patienten tillsammans med andra yrkeskategorier för att erbjuda patienten bästa möjliga vård. Tjänsten hos oss innebär bland annat att du arbetar med spirometri, förberedelser inför bronkoskopi, provtagning, pleura tappning och såromläggning. Vi hoppas och tror att du är personen som tar egna initiativ och har förmågan att lösa problem om det uppstår.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och roligt arbete på en mycket trivsam mottagning.

Du kommer att arbeta dagtid men det ingår även helgtjänstgöring på lungavdelningen med två helgpass på tio veckor. På lungavdelningen är våra specialiteter t.ex. KOL, lungfibros, lungcancerutredningar, infektionssjukdomar så som exempelvis endocardit, svåra pneumonier och gastroenteriter.

Din profil
Vi söker dig som är undersköterska och är intresserad av att arbeta inom akutsjukvård med varierande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av lungmedicin sedan tidigare men även annan erfarenhet av arbete i specialistvård är meriterande. God samarbetsförmåga är ett krav då nära teamarbete är grunden för vår verksamhet men vi ställer också krav på att kunna arbeta självständigt och ta initiativ.

Vi arbetar med ett löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1087
Kontakt
  • Ulrica Östlund, vårdenhetschef, 033-616 22 69
Facklig företrädare
  • Ann-Marie Pettersson, Kommunal, 033-616 20 37
Publicerat 2020-02-19
Sista ansökningsdag 2020-03-05

Wróć do ofert pracy