Närhälsan Ekmanska vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Ekmanska vårdcentral är en väletablerad enhet belägen i en trivsam miljö i stadsdelen Örgryte nära Göteborgs centrum. Vi är ca 25 personer inom olika professioner som arbetar här och har drygt 10 000 listade invånare i olika åldrar. I samma byggnad finns BVC.

Vi arbetar för en god kommunikation över yrkesgränserna och strävar efter att ta tillvara på den massiva kunskap som finns bakom varje medarbetare. Vi arbetar aktivt för att utveckla verksamheten och har flera pågående förbättringsarbeten.

Är du intresserad kan du läsa mer om vår vårdcentral här: http://www.narhalsan.se/ekmanskavardcentral

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete där du kommer att få arbeta för invånarnas hälsa och möta patienter i alla åldrar. Du arbetar hälsofrämjande och förebyggande.

Du kommer att möta och konsultera patienter både via telefon och på vår mottagning. I dina arbetsuppgifter ingår triagering av inkommande patienter, telefonrådgivning och tidsbokning samt visst arbete i vårt laboratorium. Du ansvarar även för en egen mottagning. Då vårdcentralen är inne i ett utvecklingsskede kommer det finnas möjlighet för dig att påverka tjänstens inriktning från början.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare arbetserfarenhet inom primärvården, slutenvården eller den kommunala hälso- och sjukvården är det meriterande.

Vi söker dig som har lätt att kommunicera och skapa relationer. Dessutom har du ett genuint intresse av handledning och/eller utveckling av verksamhet och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga.

Närhälsans öppenvårdsarbete står för omtanke, pålitlighet och nytänkande och detta är egenskaper du ska ha och förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1080
Kontakt
  • Marie Nordström, Vårdcentralchef, Tfn 0730 - 87 97 00
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2020-02-19
Sista ansökningsdag 2020-03-06

Wróć do ofert pracy