Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MGAÖ, Avdelning 352 A - Gastroenterologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vår avdelning har ett mycket bra teamarbete där alla yrkeskategorier behövs och deras kompetens tas tillvara, låter det intressant? Då ska du läsa vidare!

Hur ser din arbetsdag ut?

Du som undersköterska är placerad på avdelning 352 som är en internmedicinsk vårdavdelning med inriktning gastroenterologi där levercirros och inflammatoriska tarmsjukdomar är de stora diagnosgrupperna. Vår vårdfilosofi är att arbeta personcentrerat med fokus på patientberättelse, partnerskap och tydliga överenskommelser. Du kommer att arbeta med kontaktmannaskap vilket innebär att du har ett kontakansvar för en eller flera patienter, där du ingår i ett större team. Du har stort ansvar i ditt dagliga arbete och kommer att få arbeta med omvårdnad inom somatisk vård. Dina kollegor består av sjuksköterskor, kurator, läkare med flera.

Vad erbjuder vi?

I gengäld för din professionella framtoning, mogna personlighet och ditt engagemang hos oss på Medicinkliniken får du ett stabilt och omväxlande arbete i en verksamhet belägen i ljusa lokaler. För att du ska känna dig välkommen och lättare komma in i jobbet som nyanställd så har vi en internutbildning i tre steg som alla undersköterskor genomgår. Det arbetar ett ekonomibiträde på avdelningen som utför arbetsuppgifter som avlastar undersköterskan. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Vem trivs här?

Du som är van att ta ansvar och har god samarbetsförmåga kommer att trivas som vår medarbetare. Är du dessutom lösningsfokuserad, ser möjligheter i problem och noggrann i ditt arbete har du goda förutsättningar för denna roll. Krav för att vi ska kunna erbjuda den professionella omvårdnad vi månar om är att:

  • Du har studerat omvårdnadsprogrammet med inriktning akutsjukvård.
  • Du har erfarenhet av akutsjukvård.
  • Du är lugn och stabil som person och genuint intresserad av att vårda patienter inom akutsjukvård.
  • Du har mycket god samarbetsförmåga, flexibel och stresstålig.
  • Om du har erfarenhet av internmedicin är det meriterande.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vi hoppas att du vill vara med och bidra med din kompetens tillsammans med våra medarbetare på Medicin på Östra sjukhuset!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % , med möjlighet till förlängning
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1075
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Katarina Kullenberg Åke, 031-343 67 56
Facklig företrädare
  • Kommunal, Lise-Lott Kjellström, 010-442 94 57
Publicerat 2020-02-19
Sista ansökningsdag 2020-03-04

Wróć do ofert pracy