Närhälsan HR-avdelningen Skövde

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Som HR-konsult på Närhälsan arbetar du ut mot verksamheterna inom ett område. Ditt uppdrag är att ge stöd åt områdets Primärvårdschef samt första och andra linjens chefer. Arbetsuppgifterna omfattar hela HR området, såsom arbetsmiljö, samverkan, arbetsrätt och lönebildning, kompetensförsörjning och rehabilitering med mera. I förekommande fall medverkar HR-konsulten vid områdes ledningsgruppsmöten och facklig samverkansgrupp.

Rollen är konsultativ där det är viktigt att HR-konsulten tydliggör och synliggör verksamhetens HR-processer för cheferna för att uppnå målen i affärsplanen. Arbetet är till stor del självständigt men kräver också förmågan att samarbeta med både chefer och kollegor. Det är viktigt att vi har ett gemensamt arbetssätt och tillsammans fortsätter att utveckla arbete inom HR. Då vi ser över en del av vårt arbete kan tjänstens innehåll komma att ändras.

Vi är en avdelning som tar tillvara på din kompetens och ditt engagemang. Du kommer få möjlighet att driva och utveckla HR-frågorna tillsammans med dina kollegor.

Om oss

På Närhälsans HR-avdelning är vi 26 engagerade medarbetare. Avdelningen är HBTQ-diplomerad, vilket innebär att vi ständigt arbetar för att skapa förståelse, insikt och öka medvetenheten om allas lika värde. Tillsammans driver och utvecklar vi HR-frågorna för att kunna möta nya förhållanden och möjligheter. Vi finns i nya lokaler i centrala Skövde med aktivitetsbaserade arbetsplatser.

Vi som arbetar på avdelningen är HR-konsulter, HR-specialister/strateger, HR-controller och HR-administratörer. HR-konsulterna arbetar mot verksamheterna och stödjer dess chefer. HR-strateger/specialister arbetar inom områdena lönebildning, förhandling, kompetensförsörjning, arbetsmiljö och controlling och HR-administratörerna stödjer hela HR-funktionen.

Medarbetarna har placering på fyra lokalkontor placerade i Vänersborg, Borås, Skövde och Göteborg. Enheten leds av en HR-chef och två Enhetschefer.

Om dig

Du som söker har akademisk utbildning inom HRM och några års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du får gärna ha fördjupade kunskaper inom kompetensförsörjning och rekrytering. Det är viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll och att du är van att arbeta konsultativt som stöd till både första och andra linjens chefer. För att lyckas i jobbet måste du ha god samarbets- och kommunikationsförmåga, våga vara nyfiken och självständig.

Att du också stämmer in på Närhälsans ledord, Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande ser vi som självklart.

Placeringsort är Skövde

Intervjuer

Intervjuer kommer att hållas den 5 och 6 mars i Skövde

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1068
Kontakt
  • Katarina von Homeyer, Enhetschef, Tfn 0730 - 32 62 01
Facklig företrädare
  • Kjell Sunnerdahl, Vision, Tfn 0703 - 99 06 75
Publicerat 2020-02-19
Sista ansökningsdag 2020-03-04

Wróć do ofert pracy