Närhälsan Torpavallen vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Nu söker vi dig med lång erfarenhet inom primärvården som vill arbeta extra vid behov hos oss på Närhälsan Torpavallen vårdcentral!

Närhälsan Torpavallen vårdcentral är en trivsam och välfungerande enhet belägen i Örgryte/Härlanda, ett lugnt område i östra Göteborg. Arbetsplatsen präglas av högt i tak, omtanke om patienten, utvecklingsbenägenhet och samarbete över yrkesgränserna. Vi har cirka 12000 listade individer, varav en relativt stor andel utgörs av barn och unga. I vårt uppdrag ingår även läkarinsatser på BVC, två äldreboenden och hemsjukvård. Hos oss blir du en del av ett kompetent team som arbetar för invånarnas hälsa.

Om arbetet

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss omfattar dina arbetsuppgifter den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och i alla situationer. Du blir en del av ett team som arbetar för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Du möter och vägleder våra kunder och patienter i telefon och på vårdcentralen.

Om dig

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso-och sjukvård. Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande.

Din roll kommer vara viktig för vårdcentralen då du täcker upp vid sjukfrånvaro och planerad semester. Detta kräver en trygghet i din yrkeskompetens och hög flexibilitet. Dessutom har du en god samarbetsförmåga med såväl patienter som kollegor samt ett professionellt förhållningssätt. Du har ett självständigt arbetssätt, är ansvarstagande och har en god initiativ- och organisationsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Villkor

Tjänsten gäller en timanställning vid behov och vid planerad ledighet. Det innebär bland annat att du behöver kunna hoppa in på kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Vid behov
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1033
Kontakt
  • Anna-Karin Dahl, Vårdcentralchef, Tfn 0722 - 09 13 34
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2020-02-18
Sista ansökningsdag 2020-03-03

Wróć do ofert pracy