NU-sjukvården, Område III, Barn- och ungdomsklinik, Avdelning 34

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Här växer både patienterna och avdelningen!
På avdelning 34 har tillväxt aldrig varit så mycket i fokus som just nu. Vi vårdar sjukhusets allra minsta patienter och ser till att de växer sig starka.

Nu håller vi själva också på att bli större! Just nu pågår arbetet med att bygga ut och bygga om våra lokaler så att de blir anpassade för framtidens Neontalvård. Det ger oss  bättre förutsättningar att ge god och säker vård som ännu mer än idag utgår från de behov som våra patienter och deras familjer har. Det betyder exempelvis att vi kommer kunna erbjuda bättre integritet och avskildhet, bedriva en avancerad intensivvård och vi inför ett nytt arbetssätt med fokus på integritet och vårdhygien.

Förändringarna vi gör gäller inte bara själva vården. Vi håller också på att utveckla vårt arbetssätt och ser över såväl schema som bemanning. Det gör att vi redan nu behöver anställa mer personal. Om du gillar att vara en del i vårt nytänkande förändringsarbete är det dig vi söker!

Beskrivning av avdelningen
På neonatalavdelningen vårdas för tidigt födda barn från vecka 27, sjuka nyfödda barn samt nyfödda barn som har ett vårdbehov under sin första tid.

Vi bedriver en heltäckande och högteknologisk vård som omfattar:

  • Neonatalvård
  • Intensivvård
  • Hemsjukvård

Avdelningen har 16 platser och dessa fördelas på intensivvård med respiratorbehandling och allmän observation och omvårdnad. Mitt i detta värnar vi familjen, som är en viktig del i vården hos oss. En stor del av arbetet består därför i att stödja, lära och stärka föräldrarna. 

Kvalifikationer
Barnsköterska/Undersköterska med inriktning/påbyggnad "Sjuka barn" eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av neonatal intensivvård. Det är meriterande om du är utbildad HLR instruktör.

En viss del av ditt arbete innebär administrativa arbetsuppgifter, det är därför meriterande om du har erfarenhet av att beställa förråd/Marknadsplatsen. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Övrigt
Intervjuer görs fortlöpande under hela ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1012
Kontakt
  • Jeanette Faeder, Avdelningschef, 010-435 03 45
  • Melina Bjurström, tf Avdelningschef , 010-435 03 46
  • Johanna Norbäck, Avdelningschef, 010-435 18 86
Facklig företrädare
  • Maria Forsell, Kommunal, 010-435 03 40
Publicerat 2020-02-20
Sista ansökningsdag 2020-03-10

Wróć do ofert pracy