Närhälsan Gamlestadstorget rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Gamlestadstorget Rehabmottagning är en väletablerad rehabiliteringsmottagning i ett spännande och expansivt område med goda kommunikationer. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en kreativ och mångkulturell miljö på Gamlestaden.

Hos oss arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, logoped, dietist och kanslister. Vår arbetsplats präglas av god sammanhållning och gemenskap. Som arbetsgivare är vi måna om att du som medarbetare får möjlighet till vidareutbildning genom både metodkurser, handledning eller genom auskultation.

Om arbetet

Vi söker nu en leg. sjukgymnast/fysioterapeut som kommer att ingå i vårt neuroteam, där arbetsterapeut, sjukgymnast och logoped arbetar. Målgruppen för neuroteamet är patienter som är ny- och återinsjuknade i stroke samt patienter med annan förvärvad hjärnskada eller neurologisk sjukdom som bedöms vara i behov av rehabilitering med neuroteamets specifika kompetens. Målsättningen är att erbjuda en obruten vårdkedja efter sjukhusvistelse. I teamet arbetar du i nära samarbete med övriga teammedlemmar med bedömning och träning utifrån en individuellt utformad rehabplan. Teamet bedriver också utvecklingsarbete för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för denna patientgrupp.

Övrig tid arbetar du som fysioterapeut/sjukgymnast inom vår ordinarie primärvårdsverksamhet. Vi tar emot personer i alla åldrar samt alla diagnoser, såväl individuellt som i grupp. Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagningen men vid behov erbjuds hembesök.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och har utbildning inom relevanta områden för primärvård. Du behöver ha minst ett års klinisk erfarenhet inom neurologi samt vidareutbildning inom neurologi motsvarande 15 hp. Du har god erfarenhet av både teamarbete och självständigt arbete samt intresse av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga, självständighet, initiativtagande och flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter. Det krävs att du är strukturerad och har förmåga att se till helheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/983
Kontakt
  • Iréne Holmberg, Enhetschef, 0707 - 54 36 20
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736 - 63 68 89
Publicerat 2020-02-17
Sista ansökningsdag 2020-03-02

Wróć do ofert pracy