Närhälsan Trollhättan Jourcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi söker dig som vill arbeta kvällar och helger med oss på Trollhättans Jourcentral. Här erbjuds du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda. Trollhättans Jourcentral är gemensam för Närhälsans vårdcentraler i Vänersborg och Trollhättan samt privata vårdcentraler i upptagningsområdet. Vi har öppet vardagkvällar 17-22 och helgdagar 10-17. Arbetstiderna är vardagar 15.00 - 22:15 och helgdagar 8.45 - 18:15.

Om arbetet

Att vara sjuksköterska hos oss på Trollhättan jourcentral är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Du arbetar dagtid, kvällar och helger och dina arbetsuppgifter består bland annat av triagering, akut omhändertagande av sjuka patienter samt sedvanligt mottagningsarbete. Vi använder oss av journalsystemet Asynja Visph. Våra sjuksköterskor arbetar självständigt och triagerar på jourcentralen i samarbete med övrig personal.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av mottagningsarbete vid vårdcentral/jourcentral. Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av patienter och medarbetare är en självklarhet för dig. Vi ser att du är flexibel och har en god förmåga till självständigt arbete såväl teamarbete. Närhälsans kärnvärden står för omtanke, pålitlighet och nytänkande och detta är egenskaper du ska ha och förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Villkor

Sommarvikariat på ca 80% under v. 25-33. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-08-16
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad ca 80%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/973
Kontakt
  • Ann-Britt Nyström, Enhetschef, 0700-82 46 07
Facklig företrädare
  • Ritva Stubelius, Vårdförbundet, 0725 136279
Publicerat 2020-02-17
Sista ansökningsdag 2020-03-02

Wróć do ofert pracy