Habilitering & Hälsa, Hörselverksamhet, Göteborg

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Teckenspråkslärare

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; såsom nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Beskrivning

Hörselteam barn och ungdom ansvarar för habilitering av barn och ungdomar 0-20 år med hörselnedsättning. Vi är totalt 18 anställda som arbetar med olika kompetens- och ansvarsområden för att, i samverkan med barn och föräldrar, verka för att optimera det aktuella barnets kommunikativa och sociala utveckling.
På grund av en tillfällig vakans söker vi nu en teckenspråkslärare.

Arbetsuppgifter

Som teckenspråkslärare arbetar du med att ge introduktion i teckenspråk till vårdnadshavare. Du undervisar både i grupp och enskilt. Du är en del i vårt team och deltar i patientmöten samt medverkar på föräldrautbildningar.

Kvalifikationer

Vi vill att du är en pedagogisk och uppmuntrande person som även har goda kunskaper i svenska språket. Du ska kunna planera och genomföra undervisning självständigt samt kunna väcka och förmedla lust till vidare kommunikation och utveckling. Teckenspråkslärarutbildning är en merit.

Övrigt

Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/968
Kontakt
  • Ola Magnusson, enhetschef,, 0700-852 751
Facklig företrädare
  • Lotta Bylund, Lärarförbundet, 033-616 26 42
Publicerat 2020-02-17
Sista ansökningsdag 2020-03-02

Wróć do ofert pracy