Närhälsan Södra Torget rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Vill du ha ett kul och omväxlande vikariat på Södra torgets Rehabmottagning är du välkommen att söka till Närhälsan Rehab!

Om arbetet

Som fysioterapeut på Närhälsan Rehabmottagningar arbetar du med en stor variation av patienter i alla åldrar. Arbetet består i huvudsak av patientbesök på mottagning och ibland hembesök.

Du arbetar självständigt, men framför allt i team med övriga på enheten. Vi arbetar med mentorskap och du kommer introduceras i arbetet av dina kollegor. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag, med flextid.

Om oss

Närhälsan Rehabmottagning på Södra torget är en ganska ny mottagning centralt beläget i Borås. På mottagningen arbetar ett kompetent team bestående av sex fysioterapeuter och två arbetsterapeuter.. Allt vårt arbete sker i Närhälsans anda av omtänksamhet, pålitlighet och nytänkande. Verksamheten drivs i Vårdval Rehab.

Om dig

Du som söker är legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård. Att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande mot medarbetare och patienter är en grundinställning hos dig. Du har B-körkort.

Villkor

Anställningen är ett vikariat med tillträde maj 2020 t.o.m. 2021.08.16 enligt överenskommelse.

Mycket välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/937
Kontakt
  • Sveneric Roslin, Enhetschef , Tfn 0700 - 20 62 21
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, Tfn 0736 - 63 68 89
Publicerat 2020-02-13
Sista ansökningsdag 2020-03-02

Wróć do ofert pracy