NU-sjukvården, Område I, Internmedicin, MÄVA/Närsjukvårdsteam

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi har fått i uppdrag att utöka vårt närsjukvårdsteam. Vi söker därför två nya sjuksköterskor som är intresserade av en kombinationstjänst på Närsjukvårdsteamet och MÄVA!


Närsjukvårdsteam
Under 2018 bildades ett närsjukvårdsteam tillsammans med MÄVA, med syfte att kunna vårda multisjuka äldre medicinskt instabila patienter med komplexa vårdbehov i hemmet. I samarbete med kommun och primärvård har vi lyckats utveckla ett bra och tryggt omhändertagande för patienter, där vi vid behov kan nyttja enkla vägar för tillgänglighet av specialistkompetens. Teamet arbetar med hela Fyrbodal som upptagningsområde.


MÄVA
MÄVA är en förkortning av medicinsk äldrevårdsavdelning. Klinikens MÄVA-avdelningar är till för kroniskt sjuka patienter som är äldre än 75 år med återkommande behov av akutsjukvård och som har försämrats i sin kroniska sjukdom. Våra patienter har många olika diagnoser och vi vill bidra med ökad tillgänglighet och trygghet, minska oro och bekymmer. Med korta och enkla kontaktvägar är vår ambition att vård och omsorg skall levereras på rätt nivå vid rätt tillfälle.

Vården på MÄVA har till uppgift att:

  • Behandla aktuella sjukdomssymtom
  • Planera och upprätta kontakter så att patienterna även fortsättningsvis får den hjälp de behöver

En stor del av våra patienter kommer direkt till avdelningen utan att först passera akutmottagningen. Vi ingår också i Samverkande sjukvård, vilket innebär att vi samarbetar med ambulans, kommun och primärvård.

Arbetet på MÄVA är starkt utvecklings- och temainriktat. Vi provar nya arbetssätt i syfte att förbättra omhändertagandet av våra patienter och att utveckla olika yrkesroller. För att trivas på MÄVA behöver du vara öppen för utveckling, gilla ett omväxlande arbete med högt tempo och ha förmågan att tänka nytt.


Kvalifikationer
Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för den äldre människan. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån hemsjukvård och/eller sjukhus och primärvård. Det är av vikt att du trivs att arbeta självständigt likväl som i grupp. Som person är du flexibel, stresstålig och noggrann.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du ska ha B-körkort.


Övrigt
Du kommer att arbeta cirka 60% i närsjukvårdsteamet dagtid vardagar varvat med avdelningsarbete cirka 40%. Du arbetar 1 helg på 4 veckor.

Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden så vi ser gärna att du ansöker redan nu!


Välkommen med din ansökan!


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/933
Kontakt
  • Kristina Ekeroth, vårdenhetschef, tfn. 010-435 03 91
  • Matthias Johansson, vårdenhetschef , tfn. 010-435 01 09
Facklig företrädare
  • Christian Sandberg, Vårdförbundet, vxl. 010-435 00 00
Publicerat 2020-02-13
Sista ansökningsdag 2020-03-01

Wróć do ofert pracy