Kungälvs Sjukhus, Operation

Vill du bli en del av det nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum. Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Om Operation
Operation ingår i verksamheten för Anestesi, Operation, IVA och Ambulans. Vi bedriver akut och planerad verksamhet inom ortopedi, kirurgi, urologi, endoskopi, tand och kardiologi. Vi har verksamhet på åtta salar varav två är akutsalar. Vi har egen sterilcentral i nära anslutning till vår avdelning där vi arbetar tillsammans med steriltekniker. På Operation arbetar ca 95 medarbetare bestående av narkossjuksköterskor, operationssjuksköterskor, undersköterskor och steriltekniker.

Beskrivning
Vi erbjuder ett stimulerande arbete med varierande ingrepp, som utförs både som skopier och med öppen teknik. Operationsverksamheten utförs på både inneliggande och polikliniska patienter inom kirurgi, ortopedi och urologi. Höft-, knä- och axelproteser ingår i vårt dagliga program och en stor del av vår akuta verksamhet är buk- och frakturkirurgi. Kungälvs sjukhus är ett traumamottagande sjukhus vilket innebär att vi satsar på utbildning och kompetenshöjning inom området.

Du kommer att få trivsamma kollegor och ett givande arbete där kompetensutveckling ingår som en naturlig del. Vi satsar på en god arbetsmiljö med gemensamma utbildnings- och utvecklingsdagar för all personal och operatörer.

Vi behöver nu komplettera vårt arbetslag och ser fram emot att få ny arbetskamrat!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. Din introduktion anpassas individuellt och planeras i samråd med din handledare och verksamhetsutvecklare på avdelningen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du ska tycka det är roligt att instrumentera vid olika typer av ingrepp och tycka det är stimulerande att den ena dagen inte är den andra lik. Du är inte rädd för utmaningar, har förmåga att fatta snabba beslut och hantera stressiga situationer på ett lugnt och metodiskt sätt. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och gott bemötande av såväl patienter som arbetskamrater.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård.

Arbetstid
Du ska tycka om att ha varierande arbetstider då de är förlagda till dag, kväll och natt. Vi arbetar med individuell schemaläggning och flextid.

Vi vill gärna att du blir en av oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/932
Kontakt
  • Gunilla Fagerström, vårdenhetschef, 0303-986 77
  • Maria Berglund, enhetschef, 0303-981 54
Facklig företrädare
  • Helen Karlsson, Vårdförbundet, 0303-983 70
Publicerat 2020-02-14
Sista ansökningsdag 2020-03-06

Wróć do ofert pracy