Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Gynekologi och reproduktionsmedicin

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Vår administrativa enhet ansvarar för två verksamheter, gynekologi och reproduktionsmedicin. Din anställning kommer att vara på den administrativa enheten  med placering på reproduktionsmedicin.

Inom reproduktionsmedicin utreds och behandlas patienter med infertilitet (ofrivillig barnlöshet), hormonrubbningar, missbildningar och kromosomavvikelser. Här utförs även operativa åtgärder hos fertila kvinnor, huvudsakligen med endoskopisk (titthåls-) kirurgi. IVF-verksamheten, som är en av landets största, utför årligen cirka 1800 behandlingar, även med ägg- och spermiedonation. Reproduktionsmedicin är en certifierad verksamhet som arbetar aktivt med utvecklings- och förbättringsarbete. Alla medarbetare får regelbundna utbildningstillfällen.

Du som söker kommer få arbeta inom en intressant och spännande verksamhet där du tillsammans med fyra sekreterare kommer ansvara för det administrativa arbetet på mottagningen.

Vad kan vi erbjuda dig? 

Vi tillämpar flextid och friskvårdssubvention.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete med intressanta och mycket varierande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara journaldokumentation, diagnosregistrering och andra patientadministrativa registreringar. Du kommer även arbeta med administration för patienter som utreds för barnlöshet, patienter med Turners syndrom och transsexuella patienter samt förbereda journaler inför operation. Du kommer även få kalla patienter efter väntelista, telefon- och remisshantering, vårdgaranti och produktionsplanering. Vi arbetar i huvudsak i Melior, MedSpeach, Elvis samt IVF-databas.

Du kommer arbeta i nära och gott samarbete med sekreterare, läkare och sjukvårdspersonal. Dina utvecklingsmöjligheter kommer ske i samråd med dig och efter överenskommelse i din individuella utvecklingsplan. Utbildning och utveckling sker även för hela administrativa enheten varje år.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentations-utbildning (tvåårig yrkeshögskola till medicinsk sekreterare) och goda kunskaper i svenska språket. Meriterande är om du har kunskaper av journaldokumentation i Melior samt tidbokning och registreringar i Elvis.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom känsla för service, ansvar, noggrannhet och förmåga att se helheten. Vi söker dig som har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Du ska kunna ta egna initiativ och vara positiv till förändrings- och utvecklingsarbete både på avdelningen och inom vår administrativa enhet. Arbetet kräver god prioriterings- och organisationsförmåga samt flexibilitet. Du ska också ha en god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande. Vi värdesätter högt ett gott medarbetarskap för en bra arbetsmiljö, ansvarskänsla och arbetsglädje som ska prägla hela vår administrativa enhet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/903
Kontakt
  • Enhetschef, Christina Nordh, 070- 082 40 38
Facklig företrädare
  • Vision, Christina Lilja-Ingvarsson , 031- 343 56 99
Publicerat 2020-02-12
Sista ansökningsdag 2020-03-04

Wróć do ofert pracy