Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Ortopedmottagning Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din framtida arbetsplats?

Vår verksamhet består av sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker samt läkare. På mottagningen tjänstgör även fysioterapeuter som tar hand om patienterna i samband med läkarbesök och inskrivning inför operation.Vi har ett nära samarbete med operationskoordinatorer som fysiskt är placerade på mottagningen. Tidsbeställd mottagning för första besök, återbesök samt inskrivning. På mottagningen finns också två sår sjuksköterskor som har egen mottagning.

Vad kan vi erbjuda dig?

Att arbeta som sjuksköterska hos oss innebär ett omväxlande arbete i mötet med patienten både före och efter operation. Du planerar och förbereder för besök med information och rådgivning inför  operation.  

Hur ser en arbetsdag ut?

Arbetet innebär rådgivning, tidbokning och att assistera vid läkarmottagningen

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Genomgången ortopedikurs är meriterande. Vana från ortopedisk vård

Arbetet förutsätter hög flexibilitet samt vana vid självständigt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/898
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Marianne Bergius, 070- 082 45 78
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson, 073- 331 49 42
Publicerat 2020-02-12
Sista ansökningsdag 2020-03-01

Wróć do ofert pracy